Casa aceasta iese in evidenta de la o posta datorita aspectului modern iar proiectul acesteia poate fi alegerea perfecta pentru cei cu terenuri inguste. Da, este o casa mica, contrar celor care ar tinde sa spuna ca au de a face cu un proiect de casa mare. Este o casa cu mansarda cu o compartimentare decenta si cu un design exterior de actualitate. Multi ar spune ca seamana destul de tare cu acest proiect de casa cu mansarda dar diferentele sunt enorme, mai ales la compartimentarea interioara.

Daca ai vrea sa o construiesti este bine sa stii ca ai nevoie de un teren de minim 400 mp cu latimea minima de 15 metri. Vei avea 150 de mp de suprafata utilizabila in interior + o terasa de 20 mp. Punctele forte sunt, fara indoiala, garajul si terasa de deasupra acestuia, camera de zi si dormitorul matrimonial. Evident, intreaga casa este proiectata bine fiind unul dintre cele mai frumoase proiecte de casa cu mansarda de pe site.

Plan parter. Cand am zis ca este o compartimentare mai speciala sa stii ca nu am exagerat deloc. Casa asta chiar are parterul organizat de asa natura astfel incat sa satisfaca chiar si cel mai exigent proprietar. Zona parterului este exclusiv destinata activitatilor de zi cu zi.

Intrarea in casa se face strabatand un hol de 5,59 mp. De aici putem intra in garaj sau putem ajunge in interiorul casei, pe un hol de 7,97 mp. Acest hol faciliteaza accesul in toate incaperile din aceasta locuinta cu parter si mansarda.

Din prima iese in evidenta un living de 30 mp.  Din living avem acces chiar si la o mica terasa exterioara neacoperita. Bucataria este open space si are suprafata de 9,77 mp. Aceasta dispune si de o camara de aproximativ 3 mp. Baia are 4,6 mp iar scarile de acces au sub acestea un spatiu de 1 mp folosibil drept camara.

Plan mansarda. De departe, vedeta mansardei este un fabulos dormitor de aproape 20 de mp cu acces la terasa imensa de 20 mp de deasupra garajului. Tot la mansarda mai gasim inca doua dormitoare de 10,84 respectiv 11,05 mp. O baie spatioasa, de 8,59 mp, deserveste intregul palier.

Alte informatii.

sursa: extradom.pl

4 comentarii

  1. Foarte frumoasa! Merita! Are camere mari, spatioase, iar eu zic ca se poate reduce costul, daca se reconfigureaza suprafata camerelor, astfel incat sa fie si frumoasa si mai ieftin de intretinut! Foarte interesanta! Multumiri!

    1. Foarte faină ,eu chiar vreau sa o fac, cine îmi poate da n-ai multe informații ,despre proiect și preț ..!!???

      1. Vreau mai multe detalii ..??si cu cine pot lua legătura in privința casei chiar vreau sa o fac .Am 50000€ma încadrez va mulțumesc ..!!

Lasa un comentariu