Cautai o casa mica si frumusica pe care sa o construiesti cu un buget rezonabil? Si acest proiect de casa este destul de interesant pentru tine si, alaturi de celelalte proiecte de case mici de pe site, poate fi o solutie buna pentru visul tau de a avea o casa mica.

Desi are doar 101 mp suprafata utila trebuie sa vezi neaparat acest model de casa, mai ales compartimentarea, deoarece vei ramane putin surprins. Arhitectul si-a folosit creativitatea si a inclus in plan 3 dormitoare si doua bai, plus un living room intins. Daca mai avea si garaj ar fi fost casa ideala! Dar nu prea este posibil sa ai si garaj in putin peste 1000 mp.

Daca vrei o casa cu 3 dormitoare si garaj te invit sa vezi acest model de casa cu garaj.

Plan parter.

Parterul este extrem de bine desenat si ofera ocupantilor acestei case tot ce trebuie pentru un trai linistit. Este impartit in doua zone virtuale: zona de zi in stnga si zona de somn in dreapta.

Zona de somn. Chiar de nu sunt foarte spatioase, cele 3 dormitoare sunt perfecte pentru a oferi un somn linistit pentru 4 membri. Asadar, avem un dormitor de 12 mp, unul de 11,5 mp si altul de 10 mp. Aceste dormitoare sunt deservite de o baie de 5 mp.

Zona de zi. Vedeta acestei zone este camera de zi in suprafata de 35 mp. Daca mai luam in calcul si bucataria de 10,5 mp vom obtine o zona de zi cam cat jumatate din suprafata utila a acestei  case mici doar cu parter. Iar terasa din spatele casei, unde poti ajunge direct din camera de zi, nu face altceva decat sa creasca valoarea acestei case mici.

Sper ca ti-a placut acest model de casa. In caz contrar te provoc sa vizualizezi si celelalte proiecte de case mici de pe site.

sursa: extradom.pl

Lasa un comentariu