In cazul in care cautai un model de casa ieftina, cu mansarda, cu suprafata sub 120 de mp, te invit sa descoperi acest proiect de casa. Are 117 mp suprafata utila si este compusa din 3 dormitoare, doua bai, un living room si o bucatarie. Repet, este o casa cu mansarda ieftin de construit, fara garaj inclus in proiect, daca iti doresti o casa mai mare sau vrei neaparat una cu garaj, verifica si aceste proiecte de case cu mansarda de pe site.

Are totusi un aspect exterior destul de interesant, as spune, nu pare ca este o casa ieftina. Iar compartimentarea interioara a parterului si a mansardei este eficienta, ergonomica si spatioasa.

 

Hai sa descoperim impreuna cum este compartimentata casa si la final iti voi mai arata si alte informatii utile.

Incepem cu compartimentarea parterului. Intrarea se face printr-un hol de 6,2 mp. Imediat in dreapta se afla spalatoria iar in stanga se gaseste un hol de 3,6 mp prin care se intra in bucataria de 10 mp. Inaintand, vom gasi un mic hol de 2,9 mp de unde avem acces in inima casei, adica in living room. Livingul are suprafata de 30 de mp si este vedeta casei. De aici se poate iesi pe terasa afara. Ferestrele mari dau o lumina naturala puternica ce te face sa te simti confortabil.

Tot prin intermediul holului de 2,9 mp se poate ajunge la baia parterului de 3,1 mp dar si la biroul de 11,3 mp. Daca ai o familie mai numeroasa poti renunta la acest birou si il poti transforma intr-un frumos dormitor.

Compartimentare mansarda. Gasim 3 dormitoare aici. Dormitorul matrimonial in suprafata de 12,6 mp, un dormitor de 10,5 mp si o camera mai mica, de 9 mp, ce poate fi folosita ca si dormitor pentru oaspeti. Baia are suprafata de 6,9 mp si este destul de incapatoare astfel incat sa deserveasca tot ocupantii acestei case cu mansarda.

 

 

Amplasare constructie si privire in sectiune. Aici am o veste buna pentru tine. Datorita faptului ca este o casa cu mansarda mica, o poti construi pe suprafete de teren incepand cu 320 mp. Evident, tu ai deja un teren mai intins si tare frumos va arata casuta construita acolo!

Daca te asteptai sa afli si un pret de constructie trebuie sa te dezamagesc de data asta. Site-ul de unde am preluat proiectul nu a oferit astfel de informatii. Dar, majoritatea caselor prezentate aici au si o estimare de cost facuta. Uita-te si tu la celelalte case cu mansarda de aici pentru a-ti face i idee.

sursa: https://wybieramprojekt.pl/