Anul acesta este foarte dinamic iar vremea frumoasa iti permite sa incepi constructia casei tale mult visate chiar acum. Sa construiesti o casa ieftina nu este doar o dorinta iar cei care si-au construit case ieftine urmand proiectele de aici pot confirma acest lucru. Da, se poate sa ai propria locuinta construita cu un buget mic dar pretentiile tale trebuie sa fie normale, orientate spre confortul tau si al familiei tale. Nu poti avea o casa de lux cu 50 de mii de euro dar poti sa ai o casa care sa iti ofere toate conditiile unui trai decent.

Daca bugetul tau este la limita dar totusi iti doresti sa demarezi constructia cat mai repede iti recomand sa te inspiri din aceste proiecte de case ieftine care sunt compuse in principal din doua dormitoare si un living room. Pe langa faptul ca sunt foarte frumoase, aceste case pot fi construite cu un buget de sub 50 mii euro. Manopera si materialele. Toate detaliile le vei afla daca urmezi linkul care duce la fiecare casa prezentata.

Asadar am ales 3 proiecte de case prezentate anterior la noi pe site si te invit sa le descoperi mai bine. Daca ti se potriveste vreunul poti sa il folosesti linistit pentru a te inspira la proiectul viitoarei tale casute.

Proiect 1. Casa doar cu parter compusa din doua dormitoare, living, baie si bucatarie. Are un pret estimat de constructie de 45 mii euro si este construita pe o amprenta de 65 metri patrati. Mai multe detalii despre proiect aici.

Proiect 2. Casa doar cu parter compusa din living room, bucatarie, baie si doua dormitoare. Pretul estimat de constructie este de 30 mii euro fiind construita pe o amprenta la sol de 56 metri patrati. Mai multe detalii despre proiect aici.

Proiect 3. Casa cu mansarda compusa din 3 dormitoare, un living room, o bucatarie si doua bai. Pretule stimat la cheie este de 45 mii euro, casa fiind construita pe o amprenta la sol de 70 mp. Detalii despre proiect aici.

Asadar, exista solutii si pentru cei cu un buget de 50 mii euro. Poti sa ai cu banii acestia propria casa ieftina unde sa te simti in siguranta. Confortul oferit nu se poate compara cu cel al unui apartament, este mult mai faine de trait la casa! Pe acest site sunt si alte zeci de proiecte de case mici, accesibile la pret, dar si case cu parter si mansarda absolut fabuloase. Cauta si vei gasi proeictul ideal.

Lasa un comentariu