Pentru amatorii de proiecte de case mici aceasta casa este una foarte atractiva si ofera tot confortul necesar unui trai tihnit. Fiind destul de simpla nu este nici costisitor de construit si nici nu dureaza foarte mult timp finalizarea la cheie. Se poate construi foarte usor din caramida, BCA, lemn sau chiar pe structura metalica, designul final fiind identic cu ceea ce se vede mai jos.

 

Pentru o familie cu unul sau doi copii acest model de casa se potriveste perfect. Este compusa din 3 dormitoare, un birou, o sufragerie mare, o bucatarie, o baie dar si alte incaperi aditionale. Suprafata costruita este de 136 mp iar cea utila este de 100 mp. Parcela minima de teren pe care ar trebui construita aceasta casa doar cu parter trebuie sa aiba suprafata de minim 400 mp cu o deschidere la drum de 17 metri.

Tehnologia de constructie se bazeaza pe fundatie, stalpi si grinzi din beton armat si zidarie din BCA sau blocuri ceramice de 24 cm. La grosimea zidurilor se mai adauga o termoizolatie de minim 12 cm.

Privire in sectiune si amplasare pe teren.

Plan parter.

Daca ti-a placut proiectul acestei case mici nu ezita sa il folosesti la constructia casei tale. Echipa de arhitecti cu care colaboram este gata sa te ajute in proiectarea casei mult visate. Sau, daca vrei sa vezi mai multe modele de case, rasfoieste printre sutele de proiecte de pe site. Cu siguranta iti va fi pe plac vreunul. Zi buna!

sursa: tooba.pl

Lasa un comentariu