Casele cu mansarda au un farmec aparte si se vede faptul ca sunt pe placul majoritatii romanilor. Cele mai multe proiecte de case puse in parctica sunt case cu mansarda si din acest motiv nu puteam sa nu mai aducem inca o casa superba, P+M, o casa in stil traditional cu influente moderne. Daca iti place proiectul si vrei sa mai afli detalii, inclusiv imagini din interior dar si planurile traduse, ramai alaturi de mine pana la final.

Are un design superb cu multe elemente care creaza un puternic impact vizual. Amintesc aici ferestrele mari si luminoase, acoperisul in doua ape cu lucarne spectaculoase, balcoane exterioare, toate urmand niste linii geoemtrice placute ochiului, in perfecta armonie. Un proiect de casa cu mansarda compus in principal din 4 dormitoare, doua bai, un living room spatios cu bucatarie open space dar si alte incaperi aditionale indispensabile intr-o casa noua. Nu este prevazut cu garaj, fapt ce poate aduce unele neplaceri unora dar pe site avem si un proiect de casa cu mansarad si garaj asemanator.

Aceasta superba casa are suprafata utila de 133,5 mpsi poate fi construita pe un teren de minim 500 mp daca exista o deschidere la strada de cel putin 20 metri. Avand o forma simpla, compacta, nici costul cu constructia nu ar trebui sa depaseasca media unui mp construit la cheie sau la rosu.

Plan parter.

Plan mansarda.

 

Design interior.

Privire in sectiune.

Tehnologie de constructie. Conform proiectului aceasta casa se va constru pe o fundatie din beton armat cu stalpi, centuri si placa deasupra parterului tot din beton armat. Zidaria va fi din caramida Porotherm de 25 cm grosime iar exteriorul va fi termoizolat cu vata bazaltica de 15 cm grosime. Fatada va fi protejata de o tencuiala decorativa minerala. Acoperisul va fi din tigla ceramica sau din tabla tip tigla.

Daca iti place proiectul il poti folosi linistit ca sursa de inspiratie pentru viitoarea ta casa sau poti sa contactezi un arhitect din echipa noastra pentru a face primul pas din constructia unei case, adica realizarea proiectului la un pret rezonabil.

sursa: tooba.pl

Lasa un comentariu