Iti prezint inca o frumoasa casa cu parter si mansarda potrivita pentru o familie numeroasa. Arhitectura acesteia este impresionanta iar compartimentarea interioara este perfecta. Camerele sunt inalte, spatioase si bine iluminate natural. Trei balcoane de vis, cate unul pentru fiecare dormitor in parte, infrumuseteaza aspectul acestei case si ii confera un aspect ireprosabil. Daca vrei sa afli mai multe detalii, inclusiv sa vezi foarte multe imagini reale cu aceasta casa cu mansarda, dar si planurile traduse ale parterului si ale mansardei, ramai focusat pe acest proiect de casa cu mansarda.

Suprafata totala utila a acestei case este de 148,87 metri patrati, impartita intre PARTER-77,26 MP si MANSARDA-71,61 MP. Este compusa in principal din 3 dormitoare, doua bai, o bucatarie, un birou, un living spatios dar mai are si alte spatii auxiliare care sunt indispensabile intr-o casa noua.  Inaltimea totala a casei este de 8,52 metri iar suprafata construita la sol este de 116 mp. Pentru a putea fi construita iti trebuie un teren de minim 450 mp.

Solutia de constructie a acestei case este bazata pe o fundatie din beton armat si zidarie din blocuri ceramice Porotherm de 30 cm cu o izolatie exterioara de 20 cm. Peste parter este turnata placa din beton armat iar mansarda este pe structura din lemn. Acoperisul este construit in doua ape cu o lucarna frumoasa. Sistemul de invelitoare poate fi din tigla metalica sau tigla ceramica, cum se intampla in cazul acestei case. In total, acoperisul are suprafata de 205 mp.

Plan parter. Era de asteptat ca interiorul acestei case sa te surprinda inca de la primul pas pe care il faci inauntru. Principala incapere este camera de zi foarte spatioasa si cu acces pe o terasa exterioara. O bucatarie open space completeaza spatiul foarte vast din living room. Mai gasim in apropiere un birou, o baie, o debara dar si camera tehnica.

Plan mansarda. Dupa cum banuiai, la mansarda este zona de somn. Vei gasi trei dormitoare foarte spatioase, deservite de o baie de 7.39 mp. Toate dormitoarele au acces la balcon propriu.

Imagini reale cu aceasta casa superba.

La final, as vrea sa aud o parere sincera de la tine privind aceasta casa. Iti place? Merita sa fie in top 10 case frumoase ale anului 2021?

4 comentarii

  1. Pur si simplu DE VIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOTA 20+!!!!!!!!!!!!!!

  2. Lăsați și o valoare de metrii desfășurați. Mulțumesc

  3. Ce pret are DTAC ul ? Se pot aduce modificari la interior ? Multumesc. Astept un raspuns

  4. Care ar fi prețul finalizări acestei case fără manopera doar materialele

Lasa un comentariu