Alta casa cu mansarda este gata sa te cucereasca si te convinga sa o construiesti. De data asta este vorba de o casa foarte spatioasa, ce are in componenta nu mai putin de 5 dormitoare, 3 bai, un living imens si un garaj pentru doua autoturisme. Ramai in continuare pe Idei Case pentru a vedea mai multe detalii despre acest model de casa cu mansarda. Iti voi arata planurile cu compartimentarea interioara, imagini reale din interior si exterior dar vei afla si alte informatii valoroase despre acest proiect de casa cu mansarda.

Proiectul de astazi se aseamana oarecum cu aceasta casa cu mansarda. Exista anumite similitudini dar, in cazul proiectului acestei case, compartimentarea generoasa si functionalitatea fac diferenta si plaseaza acest proiect de casa in top 5 proiecte de case cu mansarda de pe site. Si, ce este mai important, acest proiect se adreseaza familiilor numeroase, dornice sa se mute la casa.

Plan parter. Intrarea se face la adapostul balconului si imediat dam de un hol de 8,2 mp. De aici putem merge in garajul dublu de 33,9 mp si in camera tehnica de 6 mp sau putem inainta si vom ajunge in inima acestei superbe case cu mansarda.

Zona de zi este impresionanta si are o suprafata ce depaseste 50 de mp. Astfel, avem o zona de dinning si de living unde lumina naturala isi lasa amprenta, intrand din abundenta prin ferestrele mari. Amplasarea intr-o zona semicirculara a camerei de zi ii sporeste frumusetea si accesul pe terasa exterioara face ca aceasta compartimentare a zonei de zi sa fie perfecta. Tot aici, la parter, gasim un dormitor de 12,9 mp si o baie de 3,8 mp. Suprafata totala utila a parterului, incluzand aici garajul si camera tehnica, este de 124,6 metri patrati.

Plan mansarda. Daca la parter te-ai putut desfata cu o zona de zi impresionanta iata ca aici ai parte de alte surprize. Vei gasi 4 dormitoare gata sa isi primeasca ocupantii. Si nu sunt niste dormitoare obisnuite, sunt dormitoare mari si spatioase, fiecare cu acces la balcon exterior si unele cu baie proprie.

Cel mai important dormitor este cel matrimonial care are suprafata de 18,3 mp. Fiind amplasat pe toata zona garajului si avand intrare separata, acest dormitor iti ofera intimitate fata de restul ocupantilor casei. Acesta mai dispune si de un dressing de 3,3 mp si de o baie proprie de 4,3 mp. Despre accesul la balcon propriu probabil stia deja, doar am spus mai sus.

Pe langa dormitorul matrimonial mai gasim inca un dormitor spatios in suprafata de 20,9 metri patrati. In imediata apropiere se mai afla inca un dormitor de 15,9 mp. Ambele dormitoare impart un balcon semirotund si sunt deservite de o baie de 12,1 mp. Si ultimul dormitor este marisor, are suprafata de 16,8 mp si are acces la balcon propriu. In total, la mansarda, suprafata utila totala este de 105,4 metri patrati.

Iata o privire in sectiune a casei:

Si acum sa iti arat si alte poze cu amenajarile interioare ale acestei case cu mansarda. Finisajele sunt superbe, reale si merita apreciate.

 

Daca ti-a placut acest model de casa cu mansarda si garaj dublu nu uita ca cel mai bine este sa distribui acest articol pe retelele de socializare pentru a ajunge si la prietenii tai. Alte case frumoase gasesti mai jos.

 

sursa: archeton.pl

Un comentariu

  1. Buna ziua, dragut ar fi sa lasati si un cost estimativ la proiecte.. pentru ca , da, ne intereseaza si acest aspect.

Lasa un comentariu