Pretul a devenit un factor cheie atunci cand iei decizia de a construi o casa. Poate ca in anii anteriori nu te-ai fi gandit deloc la bani cand ai fi ales proiectul pentru casa ta. Probabil ai fi ales o casa cu etaj mare, avand ahitectura fabuloasa iar pretul final al constructiei la cheie nu te-ar fi interesat. Astazi, insa e cu totul alta situatia si majoritatea se indreapta catre case economice, de regula cu mansarda. Si tu vei face asta iar casa de astazi poate fi exact ceea ce cauti.

Un proiect ambitios iti prezint astazi, o casa moderna si simpla in acelasi timp, care iti ofera toate conditiile de trai la nivelul anului 2020+. Un model de casa cu mansarda si garaj construibila cu un buget foarte apropiat de cel al unei case doar cu parter avand aceeasi amprenta la sol.

Cat costa sa ai o astfel de casa dar si multe alte informatii despre proiect vei afla daca ramai alaturi de mine pana la final. Iti promit planurile traduse dar si multe poze reale din interior-exterior precum si pretul estimat de constructie al acestei superbe case cu mansarda.

Plan parter. Zona de atractie este camera de zi. Aceasta are inclusa si un spatiu de servit masa si o bucatarie open space. Din living room se poate iesi afara, pe o minunata terasa neacoperita. Imi place ca la parter exista si o camera ce poate servi lejer ca si birou sau, de ce nu, ca si camera de oaspeti. Si inca un lucru important face ca aceasta compartimentare sa fie deosebita: garajul are intrare din casa si tot din casa, trecand prin garaj, ajungi la camera tehnica.

Plan mansarda. La acest nivel se gaseste zona de somn a intregii familii. Ies in evidenta doua dormitoare spatioase, ambele cu iesire la un balcon superb. Mai gasim aici inca doua incaperi ce pot servi ca si camere pentru oaspeti sau birou.

Pret estimat de constructie. Retine, inainte sa iei de buna estimarea de mai jos, faptul ca preturile la constructii case difera de la zona la zona. Ce am afisat eu este strict pretul pe care mi l-au transmis doua firme de constructii(una din apropiere de Bucuresti si alta din zona Floresti, Cluj) pe care le-am contactat.

Facand o medie am aflat ca aceasta casa construita la cheie, manopera si materialele de constructii, ar costa 53 mii euro. Pare un pret bun avand in vedere zonele unde activeaza aceste firme. Probabil ca in alta parte ar putea fi construita si cu mai putin de 50 mii euro.

Poze cu amenajari din interior. Casa arata chiar bine inantru, mai ales ca dispune de ferestre mari si luminoase.

 

sursa: archon.pl

10 comentarii

 1. foarte frumoasa!!!!! multumesc frumos pentru idee!

  1. Buna ziua ma interesa proiectul la casa mai in detaliua daca ma puteti ajuta

  1. Ma interesesza si pe mine o casa la cheie la acest pret

   1. Buna ziua as fi interesat de proiect mai in detaliua daca ma puteti ajuta
    Multumesc!

 2. Bună seara vreau și eu un proiect de casa cu mansarda. Să-mi spuneți și mie cam cât mar ajunge. S-o ridic

 3. Ce suprafață utilă are casa din prima fiți prezentare și la ce preț este sau se poate comanda într-o altă locație .

  1. Bună ziua ce firma deține proiectul și ce firmă a construit casa? Mulțumesc

 4. Superba!
  M- ar interesa una
  Multumesc!

 5. M-ar interesa una fara mansarda cssa la sol!

Lasa un comentariu