Acest proiect de casa mica cu garaj se adreseaza in special celor cu buget mic alocat constructiei casei. Daca ai rabdare pana la final iti voi face si o estimare asupra costului la rosu sau la cheie al acestei cochete case.

Este o casa mica, potrivita pentru o familie cu unul sau doi copii. Are acoperisul in doua ape si un aspect destul de modern. Nici nu zici ca este vorba de o casa construita in stil traditional. A fost proiectata sa poata fi construita ieftin dar, totusi, are un aer de casa sic. Terasa spatioasa si camera de zi bine iluminata sunt plusuri care trebuie luate in considerare daca iti doresti acest proiect.

Plan parter. Compartimentarea parterului este tipica acestui gen de case. Asadar avem un living room open space cu bucatarie si dinning la un loc, o mica baie de serviciu, un hol, o camara, camera tehnica si garajul. Practic, la parter, avem zona de intalnire a intregii familii.

 1. vestibul 4 mp
 2. hol 9 mp
 3. living + sufragerie + dinning 32 mp
 4. baie 2 mp
 5. camara 2 mp
 6. camera tehnica 6 mp
 7. garaj 19 mp

 

Plan mansarda. Nici nu zici ca te afli intr-o casa mica, ai parte la mansarda de 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial ce are incorporat si un dressing. Toate cele 3 dormitoare sunt deservite de o baie foarte mare. Iata suprafetele:

8. hol 5 mp

9. dormitor matrimonial 16 mp

10. dormitor 11 mp

11. dormitor 12 mp

12. baie 10 mp

Casa aceasta nu este cea mai stralucita de pe site dar bugetul a fost un factor decisiv cand am ales sa iti prezint acest proiect de casa cu mansarda si garaj. Daca vrei ceva mai deosebit si mai modern alege acest proiect de casa cu mansarda.

In cazul in care te intrebi cat costa sa construiesti aceasta casa o sa iti dau cateva estimari. De exemplu, construita la rosu, cu materialele constructorului, aceasta casa cu mansarda si garaj costa in jur de 550 euro/mp. Daca o vrei la cheie, pretul poate urca pana la 750 euro/mp.

Deci, daca iti place, nu mai sta pe ganduri. Cumpara acest proiect de casa mica cu mansarda si garaj si incepe treaba.

sursa: extradom.pl

4 comentarii

 1. As vrea sa cumpar acest proiect de casa , dar intai as vrea sa stiu si eu cat este diametrul lunginii si latimii ei , multumesc anticipat !

  1. Si pe mine ma interesează proiectul la aceasta casa

 2. Bună ziua, ați primit răspuns la întrebările dumneavoastră ?
  Mulțumesc.

  1. Author

   Toate raspunsurile se dau in privat, daca este cazul

Lasa un comentariu