Acest proiect iti dezvaluie o casa cu mansarda foarte frumoasa si bine ancorata in peisaj, Are o arhitectura moderna si pe potriveste perfect atat in zona rurala cat si in zona urbana, indeosebi intr-un cartier de case si vile.

Aceasta casa impresioneaza atat la exterior cat si la interior. La exterior, cele doua balcoane si terasa te cuceresc si te indeamna la relaxare iar la interior, datorita compartimentarii ingenioase ce foloseste fiecare metru patrat, ai parte de confort si spatiu suficient pentru o familie de 3-4 persoane. Ramai cu mine pentru a descoperi mai multe despre acest proiect de casa in suprafata de 116 mp.

Acest proiect de casa cu mansarda este compus din 3 dormitoare, un birou, o baie mare, o baie mica, o bucatarie, o camera de zi cu zona de dinning si alte camere aditionale. Se adreseaza pentru iubitorii de case simple, cu arhitectura compacta. Datorita formei compacte aceasta casa este eficienta din punct de vedere energetic si este destul de ieftin de construit.

 

Plan parter. La fel ca si la celelalte proiecte de case moderne de pe site, la parter se afla desenata zona de petrecere a timpului liber alaturi de familie.

1. Hol 5 mp

2. Hol si casa scarii 12, 5 mp

3. Bucatarie 9 mp

4. Camara 1,5 mp

5. Sufragerie si dinning 26 mp

6. Birou 12 mp

7. Baie 2,5 mp

8. C.T.

 

Plan mansarda. Mansarda ne indeamna la somn si relaxare. Aici e zona de odihna a intregii familii.

1. Hol 5 mp

2. Dormitor 12,5 mp

3. Dressing 3 mp

4. Dormitor 11,5 mp

5. Dormitor 12,5 mp

6. Baie 9 mp

Amplasament. Dupa cum bine vezi pe schita de mai jos, daca ai o parcela de minim 350 mp iti poti construi aceasta casa cu mansarda. Ai un teren mai mare? Cu atat mai bine, vei avea la dispozitie mai mult spatiu pentru amenajarile exterioare.

Eu zic ca merita sa iei in calcul acest proiect de casa cu mansarda.

Daca nu esti convins, poti sa alegi dintre proiectele de mai jos. In cazul in care ai intrebari despre aceasta casa sau despre altele nu ezita sa lasi un comentariu mai jos.

sursa: archipelag.pl

Lasa un comentariu