Azi o sa va prezentam o casa impresionanta cu mansarda si garaj dublu, care emana eleganta si confort in fiecare colt. Cu o suprafata utila de 123 mp la parter si 78 mp la mansarda, aceasta casa ofera un spatiu generos si luminos pentru familie numeroasa. Daca doriti sa aflati mai multe informatii, inclusiv sa vedeti foarte multe imagini din interior si din exterior, planurile traduse si informatii despre sistemul de constructie, ramaneti pe site cateva momente si n-o sa va para rau.

La intrarea principala, veti fi intampinati de un hol spatios si primitoare, care se deschide intr-o zona de zi impresionanta. Aceasta zona de zi este inundata de lumina naturala datorita ferestrelor mari si generoase, care creeaza o atmosfera calda si primitoare. Cu o suprafata de 30 mp, aceasta camera ofera suficient spatiu pentru mobilier confortabil si o zona de relaxare pentru intreaga familie.

Alaturi de zona de zi, veti gasi o bucatarie moderna si functionala, cu o suprafata de 11 mp. Aceasta este amenajata cu atentie si echipata cu electrocasnice de inalta calitate, oferind un spatiu ideal pentru a prepara si savura mesele in familie sau cu prietenii. Există si o iesire pe terasa exterioara intima si foarte cocheta.

Alaturi de living se afla un birou si o baie. Nu puteti trece cu vederea garajul dublu spatios de 36 mp, care poate gazdui cu usurinta doua autoturisme si ofera spatiu suplimentar pentru depozitare. Este ideal pentru familiile care au mai mult de un autoturism sau care doresc un spatiu suplimentar pentru proiecte de bricolaj sau pasiuni personale.

Plan PARTER.

 

Pentru a asigura intimitatea si confortul, mansarda acestei case este dedicata zonei de somn. Aici, veti gasi trei dormitoare spatioase si o baie eleganta. Dormitoarele ofera un spatiu personal pentru fiecare membru al familiei, iar baia este amenajata cu atentie, cu finisaje moderne si accesorii de calitate superioara.

Plan MANSARDA.

Aceasta casa cu mansarda si garaj dublu reprezinta o combinatie perfecta intre stil, functionalitate si confort. Fiecare detaliu este gandit pentru a oferi o experienta de locuire deosebita pentru intreaga familie. Fiind bine iluminata, spatioasa si cu o distributie inteligenta a camerelor, aceasta casa este pregatita sa devina caminul perfect pentru voi.

Date tehnice. Aceasta casa este construita pe o fundatie din beton armat cu grinzi, centuri, stalpi si planseu tot din beton armat. Zidaria este din BCA de 24 cm completata de o termoizolatie din polistiren de inalta densitate cu o grosime de 20 cm. Are tamplarie din PVC cu 3 foi de sticla, incalzire prin pardoseala si un acoperis din tigla.

Pe langa toate facilitatile interioare impresionante, aceasta casa are si avantajul unui peisaj exterior frumos si incantator. Fiecare zi va incepe si se va incheia inconjurata de frumusetea naturii. Cand va veti trezi dimineata si veti deschide ferestrele, veti fi intampinati de o panorama incantatoare a gradinii si a zonelor verzi din jurul casei. Va veti putea bucura de o ceasca de cafea pe terasa sau in curtea amenajata, admirand privelistea plina de verdeata si culoare.

Un peisaj exterior frumos nu este doar placut estetic, ci poate aduce si numeroase beneficii pentru sanatatea si bunastarea familiei. Spatiile verzi si gradinile pot oferi un loc linistit si relaxant in care sa va destindeti dupa o zi lunga, sa petreceti timp de calitate in aer liber si sa va conectati cu natura. Aveti posibilitatea de a transforma curtea intr-un spatiu functional si plin de viata. Puteti amenaja o gradina cu flori si plante aromatice, creand un colt de relaxare si o oaza de frumusete. De asemenea, puteti infiinta un spatiu de joaca pentru copii, unde acestia sa se bucure de activitati in aer liber.

In plus, un peisaj exterior frumos poate contribui la o atmosfera generala mai placuta si mai relaxanta in jurul casei. Va puteti bucura de mese in aer liber, petreceri in curte sau simple momente de odihna si reculegere intr-un cadru natural si prietenos.

Deci, in afara de confortul si eleganta interioara, aceasta casa cu mansarda si garaj dublu va ofera si posibilitatea de a trai in armonie cu natura, bucurandu-va de un peisaj exterior frumos si de beneficiile pe care le aduce acesta pentru viata de zi cu zi.

Sper ca aceasta casa a fost destul de frumoasa pentru gustul vostru. Alte modele de case interesante, proiecte deosebite, veti gasi in colectia de mai jos dar si cautand pe site.