Proiectele de case PARTER in forma de L sunt din ce in ce mai cautate, iar cand o casa atat de frumoasa apare in peisaj, pur si simplu nu ne putem gandi la altceva decat la faptul ca trebuie sa va aratam si voua proiectul. Si chiar avem ce vedea la acest proiect deoarece venim cu imagini senzationale din interior si din exterior cu aceasta casa recent construita, si pe deasupra vom prezenta si un pret aproximativ de construire, pret valabil in acest an.

Amenajari interioare:

Amenajari exterioare. Suprafata minima pe care o poti construi este de 400 mp cu o deschidere la strada de 30 metri.

 

Plan parter:

 

 

Parterul acestei case in forma de L ne prezinta o suprafata generoasa, impartita in doua zone: zona de zi si zona de somn. Zonele sunt separate astfel incat ocupantii acestei case sa poata face lucruri diferite fara a se deranja unii pe altii.

Zona de zi este foarte vasta si este compusa dintr-un living room de 30 mpcu acces catre o terasa exterioara neacoperita foarte intima. O bucatarie open space ce dispune si de o camara completeaza zona de zi.

Zona de somn este formata din 4 dormitoare mici si cochete. Aceste dormitoare sunt deservite de doua bai. Doua dintre dormitoare au acces catre terasa exterioara.

Designul modern al acestei case parter, completat de compartimentarea generoasa, fac din acest proiect unul foarte pretabil pentru cei care isi doresc o casa parter spatioasa, potrivita unei familii de 4-6 persoane.

Buget constructie. Proiectul acesta a fost construit acum cateva luni si a costat la cheie 120 mii de euro. Manopera si materialele. Pe deasupra au mai fost costurile cu achizitionarea terenului, utilitati, acte, avize, autorizatii, proiect. Materialele folosite au fost din gama medie, amintim aici: BCA 24 cm latime, termoizolatie 12 cm polistiren EPS 80, termopane cu 5 camere, finisaje cu tencuiala pe baza de ipsos, incalzire in pardoseala.

Un comentariu

  1. Cat ar costa proiectul la cheie si in cat timp ar fi gata?

Lasa un comentariu