Cand spui prietenilor ca vrei sa iti construiesti o casa noua acestia iti vor recomanda un proiect din BCA deoarece ei cred ca este mai ieftin. Daca este adevarat acest lucru nu il poti afla decat daca esti atent pana la final,deoarece iti voi prezenta un proiect de casa construita din BCA, foarte spatioasa, acest proiect fiind implementat cu un pret foarte avantajos. Iti voi detali si costul cu BCA-ul, fierul beton, betonul, lemnul si tot ce tine de partea de acoperis la aceasta casa frumoasa. In plus, iti voi arata si alte modele de case construibile la preturi accesibile. Indiferent daca iti doresti un proiect de casa cu doua sau trei camere si un living sau esti doar interesat de pretul constructiei unei case in acest an, iti garantez ca informatia din acest articol este importanta si relevanta daca vrei sa iti construiesti o casa in acest an si esti in cautare de proiecte de case bune.

Cu toate cresterile de pret la materialele de constructii, implicind si pretul la BCA crescand foarte mult, visul de a avea o casa nu s-a naruit dar oamenii s-au reorientat catre variante mai mici si mai ieftine. Acum ei cauta proiecte ieftine, cu zidarie din BCA si acoperis din tigla metalica, cu suprafata utila de maxim 110 mp. Si, daca proiectul ar dispune si de un garaj, ar fi totul perfect. Daca si tu esti unul dintre acesti oameni, ramai cateva momente aici, iar daca iti permiti o casa mai mare si mai luxoasa, nu uita ca pe site avem si proiecte de vile si case cu mansarda.

Ei bine, chiar mai jos iti voi prezenta un super proiect de casa parter construita din BCA cu un buget aproape incredibil. Iata planul parterului:

Alte imagini cu casa:

Preturi materiale de baza:

 • pereti din BCA 25.000 lei
 • fier beton 12.500 lei
 • beton 16.000 lei
 • cherestea 14.800 lei
 • invelitoare 13.600 lei

Preturi manopera:

 • construire la rosu 135 e/mp
 • construire la cheie 290 e/mp

Asadar, este foarte avantajos de construit aceasta casa din BCA. Si proiectul este interesant, practic si ergonomic.Tot ce iti mai trebuie este un constructor de case serios. L-ai gasit?

sursa imagini: atrium.pl

10 comentarii

 1. As dori sa consult pe cineva pt mai .ulte detalii.

 2. Sunt interesată.Vreau sa construiesc o casa,cabana ,ceva micuț la țara MAX 55mp.Va rog sa-mi spuneti cum se procedează,(varianta cu autorizația e puțin dificila) as vrea sa merg pe varianta “la cheie”.Se rezolva totul cu firma Dvs?

  1. Cum pot să îl contactez pe dezvoltător???
   Mă încântă proiectul

  1. Buna,un Nr.de contact pentru mai multe informati va rog!

 3. Aș dori sa iau legatura cu cineva ptr mai multe informatii. tot odata mar interesa ptr bucuresti.

 4. Mă interesează! Cu cine pot vorbi pentru o casă?

 5. Buna ziua …cat costa acest proiect?

Lasa un comentariu