Stiu ca adori proiectele de case parter mici si cochete iar cand o casa de aici mai este si foarte ieftin de construit, nu ai cum sa nu ramai pret de doua minute focusat pe acest articol pentru a afla mai multe detalii. S-ar putea sa fie chiar modelul de casa cautat de atata vreme. Asta pentru ca pretul a cam devenit un factor cheie atunci cand alegi sa iti construiesti o casa. Iar simplitatea si ergonomia acestei casute o fac sa fie foarte ofertanta pentru cei cu bugete mici. Sunt sigur ca vor ramane uimiti de pretul la rosu si la cheie al acestei case parter.

Iata cateva imagini:

Nu-i asa ca este adorabila aceasta casa parter? La prima vedere seamana cu acest proiect de casa mica doar ca este mai moderna si are o compartimentare mai prietenoasa.

Sa vedem si planul parterului:

Daca ar fi sa descriu parterul acestei case nu as gasi niciun cusur. In cei 70 mp utili avem doua dormitoare, un living room cu bucatarie open space, o baie, un hol si o camera tehnica. Imi place ca zona de somn este separata de zona de zi si ca baia este amplasata in apropierea dormitoarelor. De asemenea, imi place si faptul ca din living room avem iesire catre o terasa exterioara neacoperita unde ne putem relaxa in voie cand vremea este prielnica.

Pret estimat de construire, varianta bazica.  Azi avem mai multe variante. Se poate construi din lemn, BCA, caramida sau chiar pe structura metalica. Iata cateva preturi orientative, manopera si materialele de constructii incluse:

  • din lemn la rosu 22 mii euro
  • din lemn la cheie 51 mii euro
  • din bca/caramida la rosu 30 mii euro
  • din bca/caramida la cheie 63 mii euro
  • pe structura metalica la rosu 34 mii euro
  • pe structura metalica la cheie 69 mii euro

Lasa un comentariu