Stim cu totii ca bugetul este un factor decisiv atunci cand vrei sa iti construiesti o casa. Indiferent cat de frumos ar fi un proiect de casa, daca gasesti una care se incadreaza in bugetul tau, mai poti renunta la anumite pretentii, doar sa iti vezi casuta ridicata. Si aici, pe IdeiCase, sunt foarte multe proiecte de case ieftine, care de care mai aspectuoase. Ba unele sunt estimate sa coste la cheie chiar sub 25 mii euro.

Dar astazi ma voi rezuma sa iti prezint 5 idei de case care se incadreaza in costul de constructie la cheie, manopera si materiale, dar care nu arata neaparat ca acele case low cost. Adica suprafata utila este suficienta pentru o familie formata chiar si din 4 persoane si spatiul interior este mai mare de 35 mp suprafata utila.

Proiect 1. Casa parter in suprafata utila putin peste 38 mp si ar costa in jur de 35 mii euro.

:link proiect aici 

Proiect 2. O frumoasa casa in stil mediteranean in suprafata de 90 mp utili. Pret estimat 49 mii euro.

:link proiect aici

3. O casa simpla in suprafata utila de 64 mp. Pret estimat 50 mii euro.

:link proiect aici 

Proiect 4. O casa cu mansarda care are suprafata utila de putin peste 90 de mp si un buget estimat al constructiei de 59 mii euro.

:link proiect aici 

Proiect 5. O casa de 65 mp la costul de 60 mii euro

:link proiect aici

Inainte de a incepe constructia casei tale, sper ca folosind o idee de proiect de aici, vreu sa iti recomand sa citesti urmatoarele articole care te vor lasa cu bani in portofel dupa finalizarea constructiei casei tale.

  1. Cat timp dureaza sa construiesti o casa
  2. Cat costa sa construiesti o casa
  3. Cat cost un proiect de casa

Sper ca ideile gasite aici sa te fi ajutat sa gasesti cea mai buna solutie pentru familia ta si sa aleg cel mai potrivit proiect de casa ieftina.

Lasa un comentariu