Visul de a avea o casa chiar si atunci cand nu ai foarte multi bani este mai aproape de a fi indeplinit daca iti va fi pe plac acest model de casa mica. Proiectul este destinat celor cu bugetul limitat, deci nu este un palat, asa ca te invit sa vezi celelalte proiecte de case de pe site daca vrei ceva mai pe bugetul tau. Adica pe bugetul tau ala mai maricel, de peste 50 de mii de euro. Vrei o casa mai ieftina de atat?

Probabil ca nu iti va veni sa crezi dar aceasta casa mica are suprafata utila de 38 mp(45 mp suprafata construita) si costa mult mai putin decat te-ai fi asteptat. Este compusa dintr-un living, un dormitor, o bucatarie si o baie. Nimic extravagant dar totusi ai tot ce iti trebuie pentru un trai mai bun ca in apartamentul de la bloc. De ce? Pentru ca este casa ta, ai bucata ta de teren pe care o poti folosi pentru a-ti incropi propria livada sau gradina si ai mult mai multe libertati fata de traiul intr-un bloc de locuinte.

Pretul constructiei acestui model de casa mica este incredibil. Cu doar 35 de mii de euro o poti avea la cheie, manopera si materialele de constructii aferente, inclusiv cu finisaje de calitate. Daca ai un teren cat de mic si utilitati in apropiere eu te sfatuiesc sa iei foarte in serios acest proiect de casa mica. Nu doar ca o vei construi ieftin dar vei ramane si cu bani in buzunar. Mai ales daca vei opta sa o construiesti in regie proprie.

Iata planul parterului. Asa-i ca este bine compartimentata? Camerele nu sunt mari dar au tot confortul pentru a gazdui o familie. Ferestrele mari lasa sa intre multa lumina naturala si asta nu face decat sa mareasca vizual intreaga locuinta.

 

sursa: www.kreodom.pl