Casa de astazi arata perfect, compartimentarea este gandita pentu a oferi confort unei familii de pana la 5 persoane si pe deasupra mai are in componenta si un garaj pentru un autoturism. Crezi ca ti se poate potrivi? Ramai pana la final pentru a afla detalii suprimentare despre proiect.

Deja stii ca tipul acesta de casa cu mansarda, ma refer la cele cu garaj, au o foarte mare priza la public si din acest motiv aduc pe site frecvent proiecte de case cu mansarda cu garaj pentru unul sau mai multe autoturisme. Uneori imi este greu sa ma hotarasc ce case sa prezint, mai ales ca majoritatea proiectelor pe care le urmaresc sunt superbe, dar cand o fac sunt sigur ca si publicului www.IdeiCase.com ii va fi pe plac proiectul respectiv. In cazul de fata este vorba de un proiect de casa cu mansarda cu suprafata utila de 144 mp + garajul de 24 mp + podul de deasupra garajului de 12 mp. Asadar eu zic sa inceapa prezentarea acestei superbe case cu mansarda.

Compartimentare parter. Parterul este desenat bine de tot, fiecare incapere beneficiind cat mai mult de lumina natiurala din timpul zilei. Intrarea in casa se face prin intermediul unui hol de 5,9 mp. De aici, in partea dreapta se poate accesa garajul trecand printr-un hol de 4,5 mp. Garajul are suprafata de 24 mp si poate adaposti inauntru un singur autoturism. De asemenea, in garaj se poate intra si prin spatele casei, prin intermediul unei usi pietonale.

Daca vrei sa ajungi in inima locuintei trebuie sa inaintezi dupa ce ai trecut prin holul de 5,9 mp. Vei intalni un alt hol de 6,3 mp. Aici chiar esti in centrul casei si poti ajunge in orice punct al locuintei.

Primul care iese in evidenta este livingul de 33,5 mp. In living este inclusa si zona de servit masa dar si asa este loc suficient pentru toata familia si pentru o multime de musafiri. Din living poti iesi pe terasa sa incingi un gratar sau poti folosi bucataria open space de alaturi care are suprafata de 11 mp.

Un birou de 14,8 mp este o piesa de rezistenta a parterului. Daca nu ai nevoie de el il poti transforma rapid intr-un dormitor de oaspeti sau chiar in dormitorul tau. O baie de 2,6 mp este aproape si deserveste intregul parter.

Compartimentare mansarda.

Amplasarea pe teren. Casa aceasta superba poate fi amplasata chiar si pe parcele de teren mici, 24 cu 19 metri minim. Evident ca o parcela mai mare ii va spori vizibilitatea si o va face foarte admirata de catre cei care vor trece pe langa aceasta.

Aceasta a fost casa cu mansarda. Proiectul in sine este bun si ofera tot ce trebuie unei familii cu unul sau doi copii. Daca esti incantat de el contacteaza arhitectul si comanda acest proiect, chiar si cu mici modificari din partea ta. Astfel, casa ta mult visata va deveni realitate.

Sursa: dobredomy.pl

2 comentarii

  1. Buna seara! Puteti sa estimati un pret al casei? Este cu adevărat superba. Va multumesc!

Lasa un comentariu