Colectia cu proiecte de case cu mansarda s-a imbogatit cu inca un model de casa de marime medie. Are suprafata de 110 mp utili si se adreseaza unei familii de 4-5 persoane. Este compusa din 4 dormitoare si un parter open space absolut incantator.

Are si un garaj iar costul constructiei este avatajos datorita formei simple si eficiente. Si arata foarte bine, zic :* ! Daca ti-am captat atentia, te invit sa te asezi confortabil pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect de casa P+M.

Inainte de a vedea planul parterului si compartimentarea mansardei iti propun sa vedem cateva imagini din interior. Desigur, in mare parte dintre poze este vorba de o randare 3d dar imaginile te vor ajuta sa iti faci o imagine de ansamblu a interiorului si sa intelegi mai bine compartimentarea. Dar sa stii ca am si imagini reale cu aceasta casa, doar fii atent in continuare la prezentarea acestui proiect de casa cu mansarda si garaj.

Iata cum arata la interior:

Acum, ca ai vazut interiorul, iti propun sa vedem planul parterului. Probabil ca ti-ai facut deja o idee din imaginile de mai sus. De data asta te las sa descoperi singur functionalitatea acestei case, doar urmareste planul atasat.

Compartimentare mansarda. Aici gasesti zona de odihna a intregii familii. Trei dormitoare spatioase compun acest nivel.

Cum arata casa in realitate? Arata bine de tot si pentru a iti dovedi iti voi arata doua imagini cu aceasta construita intr-o zona rurala.

Asa-i ca este draguta? Nici ca iti trebuie mai mult daca iti doresti o casa a ta, cocheta, frumoasa si construita pe un teren plin de flori si pomi. Si multa iarba verde! Daca iti place proiectul te poti inspira in voie de aici. Sau poti cauta printre celelalte sute de proiecte de case cu mansarda, etaj sau doar cu parter de pe site.

sursa: gservis.cz

Lasa un comentariu