Sunt multe motive pentru care ti-ai dori o casa de tip duplex, nu stau aici sa ti le reamintesc. Daca totusi vrei sa le vezi intra si citeste aici avantajele construirii unei case de tip duplex. E recent articolul.

Probabil ca, daca ai intrat pe acest site, chiar ai nevoie de un proiect de casa cu mansarda de tip duplex si ti-a atras atentia casa de aici. Foarte bine! Vei descoperi ca este o casa pretabila de construit pe terenuri mici si cu costuri rezonabile datorita formei simple si a acoperiului in doua ape. Ramai pana la final pentru a afla detalii importante despre acest proiect de casa duplex cu mansarda si garaj.

In acest proiect vei gasi doua locuinte identice a cate 102 mp utili fiecare(127,5 mp cu garaj si CT). Sunt locuinte spatioase pentru familii numeroase si pretentioase. Nu te astepta la o compartimentare austera deoarece este exact invers. Ambele au si cate un garaj de 19 mp. Iata planul parterului a jumatate din locuinta. Cealalata jumatate este identica, evident.

Plan parter. Intrarea in locuinta este la adapost, si ajungi direct intr-un mic hol de 3,5 mp. Holul are legatura directa cu garajul de 19 mp ceea ce este un avantaj major. In interiorul garajului se afla compartimentata si camera tehnica. Inaintand vom ajunge intr-un alt hol de 9 mp de unde putem accesa intreaga casa. Imediat in dreapta este o baie de 6 mp. Mai inainte putin, tot pe dreapta, sunt scarile de acces catre mansarda.

In capatul holului se afla zona de living formata din camera de zi si bucatarie. Camera de zi are 23,5 mp si bucataria 5 mp. Din living room se poate iesi pe o terasa fabuloasa. Suprafata parterului este de 72 mp utili incluzand si garajul si camera tehnica.

Plan mansarda. La fel cum deja erai obisnuit de la proiectele de case vazute anterior, la mansarda se afla zona de somn a intregii familii. Gasim aici o baie spatioasa de 8,5 mp. Trei dormitoare cochete sunt gata sa gazduiasca membrii familiei si sa le ofere un confort sporit.

Un dormitor are 13 mp. Celelalte doua dormitoare au cate 12,5 mp fiecare si au acces la un balcon ce iti poate oferi o priveliste de vis. Tot la mansarda mai gasim si o mica incapere de 4 mp ce poate servi ca si dressing. Suprafata mansardei este de 55,5 mp.

Privire in sectiune.

Daca ti-a placut casa iti poti arata multumirea apasand unul dintre butoanele de mai jos. Multumesc!

sursa: pracownia-projekty.dom.pl

Lasa un comentariu