Astazi iti voi pezenta o frumoasa casa cu mansarda cu suprafata locuibila de 115 mp si amprenta construita la sol de 88 mp. Este o casa spatioasa, simpla, cocheta si poate fi construita in orice zona, integrandu-se in peisaj cu eleganta si stilul arhitectonic cu care arhitectul a inzestrat-o.

Nici interiorul nu este de lepadat deoarece compartimentarea este destul de generoasa. Aceasta casa este compusa din 4 dormitoare, o camera de zi cu bucatarie open space, doua bai si alte incaperi euxiliare. Poate sustine lejer o familie de 4-5 persoane. Ramai pana la final pentru a afla mai multe amanunte despre acest proiect superb.

Compartimentare parter. Intrarea se face la adapostul balconului si ajungem pe un hol de 4,51 mp. De aici, daca inaintam, vom ajunge pe un alt hol de 10,6 mp aflat exact in centrul casei si care faciliteaza accesul in toata locuinta.

In fata se afla scarile de acces la mansarda. La stanga se afla zona de zi, formata dintr-o bucatarie open space si un living room in suprafata de 31 mp, iar la dreapta se afla o baie de 7,63 mp si un dormitor de 12,62 mp.

Compartimentare mansarda. Aici se afla o alte 3 dormitoare si o baie. Baia are suprafata de 4,63 mp si deserveste intregul palier. Un dormitor are suprafata de 17,4 mp, altul are suprafata de 14,21 mp si ultimul are suprafata de 8,52 metri patrati. Toate dormitoarele au acces la balcon.

Sectiune.

 

In concluzie, sper ca aceasta casa sa iti fi placut si mai adaug doar faptul ca bugetul construiriii este asemanator cu costul acestei frumoase casute cu mansarda. Sursa: dom.pl

Lasa un comentariu