Iar te voi cuceri cu o casa frumoasa, cu mansarda, cu arhitectura superba, in stil minimalist, cu acoperisul in doua ape cu lucarna si o multime de camere care pot gazdui lejer o familie de pana la 6 persoane. Am pentru tine proiectul detaliat si iti promit ca nu vei pierde timpul studiind acest model de casa cu mansarda.

Si aceasta casa, la fel ca si majoritatea caselor mici cu mansarda de pe site, poate fi construita pe parcele de teren mici si inguste. Daca esti interesat de mai multe modele cauta in sectiunea >case cu mansarda<.

Pe scurt, aceasta casa cu mansarda este compusa din: garaj, 4 dormitoare, 3 bai, un birou,o bucatarie, un living room si 3 holuri. Iti recomand sa parcurgi cu atentie articolul deoarece aceasta casa este chiar un buna, un model pretabil sa fie construit in orice zona.

Plan parter. Compartimentarea parterului acestei case cu mansarda este facute superb. Arhitectii s-au gandit, in primul rand, la confortul beneficiarilor. O camera de zi cu zona de servit masa in suprafata de 20 mp, alaturi de o bucatarie ope space de 10 mp, sunt punctul principal de la acest nivel. Din camera de zi se poate iesi afara, pe terasa, prin intermediul unor usi mari din sticla. Mai se evidentiaza un birou/dormitor in suprafata de 9 mp. O baie de aproape 5 mp deserveste intregul parter.

Garajul are suprafata de 18 mp, intrarea facandu-se prin casa. Un hol de 5 mp faciliteaza acest lucru. Tot prin intermediul acestui hol se intra de afara in locuinta.

Plan mansarda. La mansarda este o superba zona de odihna. Un dormitor matrimonial cu dressing, cochet si spatios, in suprafata de 13 mp, cu o baie dedicata de 6,5 mp, fura toate privirile. Dar la mansarda acestei case mai gasim inca 3 dormitoare. Unul de 9,5 mp, altul de 10,5 si unul de 12 mp. Toate trei sunt deservite de o baie de 5 mp. Asadar, la mansarda gasim 4 dormitoare si doua bai.

Privire in sectiune si amplasare constructie.

Sper ca ti-a placut acest proiect. Daca vei alege sa construiesti acest model de casa sa stii ca vei face o treaba buna. Ca tine sunt alte cateva mii de persoane, gata sa inceapa constructia casei chiar acum. Contacteaza arhitectul si proiectul acesta poate deveni o casa reala. Casa ta!

sursa: extradom.pl

4 comentarii

  1. Bună ziua.
    Îmi puteți spune cat costa acest proiect?
    Vă mulțumesc anticipat.

  2. Bună ziua. Cum putem contacta arhitectul pentru detalii?

  3. Buna ziua, imi place mult acest proiect, as dori sa putem avansa catre o discutie de detaliu cu arhitectul acestui proiect/ideie de proiect. Sunt interesat sa construiesc 4 case folosind acest proiect, pe un teren pe care imi propun sa il lotizez corespunzator.

Lasa un comentariu