Daca erai in cautarea unei case cu mansarda, construibila cu un buget mic, si de iti doreai ca aceasta casa sa fie pe deasupra mica si frumoasa, ai ajuns fix unde trebuie. Aici, pe IdeiCase.com, proiectele sunt pentru toate gusturile. Vei gasi o selectie de modele de case incepand de la 20mii de euro si terminand la + 100 de mii. Case mari si mici pentru orice buzunar.

Acest model de casa cu mansarda are o arhitectura moderna, contemporana. Casa de mai jos poate fi construita pe parcele de teren mici si inguste(in cazul de fata amprenta acestei case cu mansarda ieftine este de 12,8 cu 9,3 metri)  cu un buget mic, dat fiind aspectul incantator al acesteia. Cati bani costa sa construiesti aceasta casa cu mansarda? Ramai pe site si vei afla asta, dar si multe alte informatii despre proiect.

Suprafata locuibila a acestei case cu mansarda este de 90 metri patrati. La aceasta se mai adauga si suprafata garajulul, a camerei tehnice si a terasei din spatele casei. Spatiul locuibil este impartit in 44,5 mp la parter si 46 mp la mansarda. Proiectul promite ca o familie formata din 4-6 persoane se va simti minunat aici, 3 dormitoare, doua bai, o bucatarie si un living modern fiind gata sa le ofere un trai tihnit.

Plan parter. Desi este un model de casa cu mansarda mica, compartimentarea este decenta. Intrarea in casa se face urcand cateva trepte si astfel ajungem intr-un hol de 5 mp. De aici, daca facem la dreapta vom ajunge intr-un dormitor de 15 mp. Inaintand, ajungem intr-o sufragerie de 22 mp. Alaturi se afla o bucatarie open space de 10 mp. Din bucatarie se poate iesi pe o terasa de 8 mp.

Garajul are suprafata de 19 mp si din acesta se poate accesa camera tehnica in suprafata de 4,5 mp. O mica baie de 2,5 mp deserveste toata zona parterului acestei case cu mansarda.

 

Plan parter. Aici suprafata e mai mica, data find arhitectura acestei case mici cu mansarda. Dar si asa avem parte de o zona confortabila unde putem avea un somn linistit. Un dormitor de 14 mp si unul de 13 mp. Acesta din urma are atasat si un dressing de 5 mp. O baie de 5 mp deserveste intregul palier.

Costul constructiei. Daca alegi sa construiesti aceasta casa cu mansarda va trebui sa te astepti la un cost estimativ de 89- 124 de mii de euro. In acesti bani o construiesti la cheie, cu finisaje de baza, fara mobila. Ma refer la manopera firmei de constructii+ materialele de constructii in estimarea de pret de mai sus. Daca vrei sa iesi mai ieftin poti incerca sa o construiesti in regie proprie.

Sper din tot sufletul ca acest proiect de casa cu mansarda ti-a fost pe plac. Daca nu, vezi ca mai sunt postate pe site si alte proiecte de case cu mansarda, mici si mari, construibile pe terenuri inguste sau pe terenuri intinse. Tu alegi. Spor la construit!

Un comentariu

  1. interesant. mai ales in conditiile in care, un apartament la bloc in suprafata asta si sa zicem 3 sau 4 camere costa dublu! foarte frumos!

Lasa un comentariu