Proiectele de case bune incep sa se adune pe Idei Case, zilnic ne creste selectia cu modele deosebite. Azi te voi delecta cu un proiect absolut perfect. Iti voi prezenta o casa cu mansarda compusa din 5 dormitoare. Si asta nu este totul. Te invit sa descoperim impreuna planurile dar si multe alte informatii despre aceasta casa cu mansarda cu 5 dormitoare si garaj.

Proiectul pe care ti-l propun azi nu este unul de casa mica. Daca ti s-a parut ca ar fi o casa cu mansarda mica eu zic sa te orientezi catre alt proiect, de exemplu acest model de casa cu mansarda si garaj. Casa de astazi are suprafata utila de 174 de metri patrati, cu tot cu garaj si camera tehnica. Dar, pe langa faptul ca arata de nota zece, mai are si o compartimentare ergonomica, gandita pentru a gazdui o familie numeroasa.

Desi este construita pe o parcela de teren relativ mica, avand o amprenta la sol de doar 14,5 cu 9 metri, acest model de casa are 5 dormitoare, un living, doua bai, o bucatarie, un garaj si o camera tehnica. Toate aceste incaperi sunt nesperat de mari si bine iluminate natural. Iti propun sa vedem compartimentarea acestei case cu mansarda pentru a intelege mai bine acest proiect de casa.

 

Plan parter. La parter poate locui o familie formata din doua persoane, lejer. Asta datorita faptului ca aici gasim un dormitor de 14 mp. Sau il putem lasa ca dormitor pentru oaspeti. Sau il putem transforma intr-un birou.

Garajul are 23 de mp si este mai mult decat suficient pentru o masina. In continuarea garajului este camera tehnica, aceasta avand suprafata de 10 mp. Avantajul major al acestui proiect, daca ne referim strict la pozitionarea garajului, este acela ca se poate intra in garaj direct din casa, printr-un mic hol de 3 mp.

Intrarea in aceasta casa cu mansarda se face prin intermediul unui atic de 2 mp, dupa care ajungem intr-un hol de 8,5 mp. De aici putem merge la bucatarie, ce are suprafata de 14 mp sau putem intra in imensul living room. Camera de zi are suprafata de 27 de mp si are acces in spatele casei la o terasa. Livingul acesta este bine iluminat natural datorita ferestrelor mari si late, pozitonate strategic. In zona de living room gasim si zona de dinnig, aceasta fiind atasata. O baie de 6 mp deserveste cu brio intregul parter. 

 

Compartimentare mansarda. La mansarda se urca accesand scarile de la parter. Acestea se afla pe hol, oferind un grad de intimitate sporit membrilor care urca, acestia nederanjand pe cei aflati in bucatarie sau in camera de zi.

In principal, la mansarda se afla 4 dormitoare si o baie. Un dormitor mare, matrimonial, de 18 mp. Acesta are atasat si un dressing de 6 mp.  Un alt dormitor de 17 mp  este amplasat, de asemenea la mansarda.

Si alte doua dormitoare, fiecare a cate 10 mp, reintregesc panorama etajului. O baie de 6 mp deserveste intregul nivel.

 

Amplasare casei.

Sper ca ti-a placut aceasta superba casa cu mansarda si 5 dormitoare. Daca ar fi sa ii dau o nota aceea ar fi 9. Daca avea un garaj dublu i-as fi dat 10 fara retineri. Daca ti-a placut modelul acesta da-i o distribuire pe retelele de socializare. Daca nu esti convins ca ti se potriveste eu te sfatuiesc sa mai cauti printre sutele de proiecte de case postate aici.

sursa: https://www.tooba.pl/

Un comentariu

  1. Buna seara,
    Am 21000 euro, găsiți și mie o căsuță.
    Multumesc

Lasa un comentariu