Cele mai frumoase modele de case sunt doar pe IdeiCase.com iar astazi iti voi prezenta un proiect de casa cu living room, dinning, 5 dormitoare si un garaj. Arata super, avand 3 balcoane si are o mansarda unde se afla amplasate cele 5 dormitoare. Este o casa cu mansarda potrivita unei familii numeroase.

Acest proiect de casa cu mansarda are amprenta construita la sol de 107 mp(12 x 9 m) si are o suprafata totala construita de 178 mp. Suprafata utila a casei este de 124 mp, fiind impartita pe parter si zona mansardei.

Punctul forte al acestei case cu mansarda este aspectul exterior de nota 10. Doar aceasta casa cu mansarda este la fel de frumoasa, poate si acest proiect de casa cu mansarda si garaj. šŸ™‚ Dar sa nu neglijam nici interiorul deoarece compartimentarea este una ergonomica, orientata spre maximizarea spatiului fara a lua din confortul locatarilor.

Plan parter. Din prima iese in evidenta un garaj de 17,4 mp. Din garaj se poate intra in casa, un lucru foarte binevenit in proiectele de case moderne. Intrarea principala se face prin intermediul unui hol de 4,8 mp. Apoi, dupa cativa pasi, ajungem intr-un alt hol de 9,6 mp aflat in centrul casei. De aici putem accesa toate incaperile parterului, dar si scarile pentru a urca catre mansarda.

Baia are 5,4 mp iar bucataria are 8,3 mp. Un living room de 22 mp si o zona de dinning de 7,3 mp formeaza o zona de zi destul de spatioasa unde te poti relaxa in voie. Un lucru care imi place foarte tare la acest proiect de casa cu mansarda este faptul ca bucataria este separata de zona de zi, lucru foarte drag multor oameni care doresc sa isi construiasca o casa.

Plan mansarda. Cele 5 dormitoare sunt aplasate aici. Nu sunt ele foarte mari dar ofera confort maxim si o priveliste deosebita. Punctul de atractie este dormitorul matrimonial, amplasat in centrul casei, care are suprafata de 13 mp si iesire la un balcon fabulos. In stanga se gasesc doua dormitoare a cate 12 mp fiecare, acestea impart un balcon comun. In partea dreapta se mai afla inca doua dormitoareĀ  mai mici, acestea putand fi folosite, daca nu ca dormitoare ale copiilor, si in alte scopuri( de exemplu camera de oaspeti sau birou), unul de 9 mp si celalalt de 8,4 mp.

 

Aceasta a fost casa, sper ca iti place proiectul. Daca nu esti hotarat asupra acestui model trebuie sa iti reamintesc faptul ca mai am alte cateva sute de proiecte de casa cu mansarda pe acest site care abia astepta sa fie descoperite si construite.