Stilul modern se vede de la o posta atunci cand privesti aspectul exterior al acestei case cu mansarda. Nici la interior nu arata rau, se vede implicarea si daruirea celor de la Archon, care au proiectat aceasta casa. Si, fiind un proiect de casa recent scos la lumina, era normal sa apara si aici. Pai unde gasesti cele mai frumoase si accesibile proiecte? Exact.

Aceasta locuinta P + M are suprafata totala utila de 118,72 metri patrati, fiind impartita in 61,67 mp la parter si 57,05 mp la mansarda. Are o amprenta construita la sol de 10,5 pe 8,5 metri, deci poate fi construita pe un teren relativ mic. Singura cerinta este ca latura de la drum sa fie de minim 16,5 metri.

Plan PARTER. Intrarea se face la adapostul unui mic antreu si imediat dam de un vestibul de 4,51 mp. De aici putem intra in camera tehnica de 4,04 mp, care se afla situata in stanga, sau putem inainta si vom ajunge in zona de zi a casei. Zona de zi a acestei case cu mansarda este foarte spatioasa, avand doar livingul de 28,03 mp. Daca mai adaugam si suprafata bucatariei open space de 9,14 mp, vom obtine un spatiu foarte intins unde se poate desfasura o familie numeroasa. Imi place ca si acest proiect de casa cu mansarda ofera posibilitatea viitorilor proprietari sa iasa afara pe o terasa fabuloasa.

Desi are suprafata de doar 61,67 metri patrati parterul acestei case mai este compus si dintr-un spatiu de 10,64 mp, spatiu ce poate fi folosit ca si birou sau chiar ca dormitor pentru oaspeti. Si, desigur, mai gasim aici o baie de 3,28 mp.

 

Plan MANSARDA. Suprafata utila a mansardei este de 57,05 mp. In aceasta suprafata se incadreaza 3 dormitoare, o baie si o spalatorie.

Desi nu sunt foarte mari(desigur, pot fi adaptate dupa nevoile tale) dormitoarele de la mansarda sunt suficient de incapatoare pentru a gazdui pe timp de noapte intreaga familie.

Acest proiect este asemanator cu aceasta casa cu mansarda. Alte case vei gasi in sectiunea cu proiecte de case cu mansarda.

sursa: archon.pl

3 comentarii


  1. Nu am un teren, dar foarte mult as vrea o casa modesta în zona Arad

Lasa un comentariu