Proiectul acestei frumoase case cu mansarda este foarte bine gandit si nici ca simti ca te afli intr-o casa cu mansarda mica, de doar 108 metri patrati. Are 3 dormitoare, un living, o bucatarie si multe alte incaperi aditionale, indispensabile unei case moderne.

Fiind destul de mica, aceasta casa cu mansarda se poate construi pe parcele de teren mici si inguste. Are amprenta la sol de doar 87 mp si inaltimea la coama acoperisului de 8,28 metri. Parcela minima de constructie este de 20,5 pe 15,9 metri.

Planul parterului. La prima vedere parterul arata decent. Iese in evidenta spatiul de living room in suprafata de 24 mp. Bucataria nu este nici aceasta de neglijat avand suprafata de 11,5 mp. Mai gasim un wc de 2,5 mp si camera tehnica de 6 mp. Suprafata utila a parterului este de 56,3 metri patrati.

Planul mansardei. Conform schitei atasate acestui proiect de casa mica, la mansarda gasim 3 dormitoare. Un dormitor matrimonial de 16 mp. Acesta dispunde si de doua spatii de depozitare a hainelor a cate 2,5 mp. Celelalte dormitoare sunt mai mici si au cate 10 mp fiecare. O baie de 6,2 mp deserveste intregul palier.

Iata si amplasarea constructiei pe teren:

Ti-am spus ca este vorba de o casa cu mansarda de dimensiuni reduse. Daca nu esti multumit de ce ofera acest proiect te poti uita si la celelalte proiecte de case de pe site. Gasesti alte zeci de idei nu doar cu mansarda ci si proiecte de case cu etaj sau doar cu parter.

sursa: kreodom.pl

Lasa un comentariu