Cautai o casa mica, eventual una doar cu parter, care sa fie accesibila la pret dar sa nu te faca sa te simti ca intr-o cutie de chibrituri in aceasta? Ia vezi acest proiect de casa, s-ar putea ca aceasta sa fie casa pe care o cautai de atata vreme. Indiferent daca o vei construi din lemn, BCA sau caramida, aceasta casa mica si cocheta iti va aduce bucuria de a o avea cu un buget bun.

Cautand in arhiva de proiecte de case mici am mai gasit doar acest proiect de casa doar cu parter care se ridica la inaltimea proiectului de fata. Desigur, mai sunt destule proiecte mici si frumoase pe site dar comparatia facuta de mine a fost strict pe raportul intre metri patrati construiti si pretul estimat de construtie. Ar veni un pret de 620 euro/mp la cheie. Manopera si materialele de constructii necesare.

Iata planul parterului. Compartimentarea este simpla de tot si asta se traduce prin folosirea la maximum a spatiului disponibil. Suprafata utila a acestei case este de 63 mp.  Intrarea in casa se face la adapostul unui mic acoperamant si imediat ajungem intr-un hol  de 2,5 mp. Daca inaintam vom da direct in camera de zi open space. Aceasta are suprafata de 33 mp si are si bucataria incorporata in acesta. Drept in fata este baia, destul de spatioasa, in suprafata de 5,5 mp. In partea stanga se afla doua dormitoare cochete, a cate 11 mp fiecare.

Chiar are un aspect deosebit aceasta casa mica. Un avantaj net fata de alte case este faptul ca proiectul propune si cele doua terase neacoperite. Nici interiorul nu este de lepadat. Doua dormitoare si un living room spatios ofera tot confortul necesar unei familii de 3-4 persoane.

Evident, nu poti avea confortul dat de aceasta vila superba de lux dar, avand in vedere pretul si suprafata utila, eu zic ca este mult mai bine in aceasta fata de un apartament.

Fiind o casa mica nici ca-ti trebuie un teren foarte intins. O poti construi chiar si pe parcele de 400 mp. Important este ca deschiderea la drum sa fie minim 13 metri.

Tu ce parere ai despre aceasta casa? Merita pretul estimat in articol? Ti-ai dori ca aceasta sa fie casa ta de vis?