Ti-am adus niste modele de case mici si frumoase, chiar pentru gusturile cele mai pretentioase. Te invit sa ramai pentru a vedea planurile si pentru a afla si alte informatii despre fiecare proiect de casa in parte.

Cei care sunt in cautare de modele de case mici, ma refer aici la cei care isi iau proiectele de pe www.IdeiCase.com, sunt persoane cu bugete relativ mici spre mediu, cu terenuri sub 1000 de mp. Asadar, daca ai o parcela de teren micuta si iti doresti o casa mica si frumoasa, alege-ti modelul preferat de casa dintre urmatoarele proiecte de case.

Model casa doar cu parter in suprafata de 127 mp + un garaj dublu de 37 mp. Aceasta casa nu este o casa mica. As spune ca este un model de casa mare, doar cu parter, destinata pentru familiile care apreciaza bunul gust in materie de arhitectura.

Avand 4 dormitoare, doua bai, un living spatios si un garaj dublu, aceasta casa doar cu parter este visul oricarei familii cu 4-6 membri. Este un model de casa eleganta, moderna, cu arhitectura clasica si finisaje moderne. Planul de mai jos te va lamuri si mai mult asupra compartimentarii.

Intrarea se face printr-un mic hol de 3 mp. Imediat ce intram gasim in partea dreapta camera tehnica si in stanga o mica debara. Din camera tehnica se poate intra in garaj, asadar garajul are acces direct in casa. Cred ca am mentionat ca este vorba de un garaj dublu. Acest model de casa este unul special si are tot ce trebuie unei familii numeroase.

Din micul hol intram direct in camera de zi. Aceasta este comasata cu camera de dinning si, impreuna, au suprafata de 36 mp. Daca facem stanga ajungem intr-o bucatarie de 9,5 mp iar daca inaintam avem acces direct pe terasa acestei fabuloase casa doar cu parter.

Acest model de casa doar cu parter ma surprinde cu compartimentarea aceasta ingenioasa. Zona de living fiind in partea stanga, daca facem dreapta, dupa ce accesam micul hol de la intrare, ajungem in zona de odihna a acestei case. Patru dormitoare si doua bai sunt gata sa gazduiasca membrii familiei.

Daca iti place acest model de casa nu mai sta pe ganduri. Daca vrei sa vezi un model de casa mai mica, tot cu parter, te sfatuiesc sa vezi urmatorul proiect de casa mica.

Model casa mica doar cu parter cu suprafata utila de 95 mp. Recent am postat o casa asemanatoare ca si suprafata. Daca esti interesat vezi si acest model de casa doar cu parter.

Daca ai bugetul limitat, acest proiect de casa poate fi ce cautai. Fiind atat de mica acest model poate fi construit chiar si pe o suprafata de teren de 400 mp.

Este o casa economica datorita dimensiunii reduse insa are un design frumos si este gata sa primeasca o familie de 3-4 persoane.

Sa vedem planul acestei case mici de 95 mp. Daca vrei sa vezi un model de casa si mai mica uita-te si la acest proiect de casa de 74 mp.

Fiind atat de mica a fost nevoie de o compartimentare inteligenta. Si asa este. Altfel nu s-ar fi putut desena 3 dormitoare, un living mare si o bucatarie spatioasa. Iata toate detaliile mai jos.

Accesul se face printr-un mic hol de 3,4 mp. Apoi ajungem intr-un alt hol, de data asta mai spatios, de 10,4 mp. De aici treaba este simpla si se poate intui usor drumul spre fieacre camera. In partea dreapta se afla cele trei dormitoare care sunt deservite de o baie de aproximativ 5 mp. Dormitoarele nu sunt mari dar cred ca nu a uitat nimeni ca vorbim de o casa mica!

In partea stanga gasim o camera de zi mare, de 25 mp, de unde se poate iesi pe terasa din spatele casei. Tot aici gasim bucataria, care are suprafata de 14 mp. Bucataria dispune si de o camara de 5 mp, ceea ce este foarte avantajos pentru gospodine. Lipsa camerei tehnice se traduce prin fatul ca acest model de casa mica doar cu parter este proiectat sa functioneze cu incalzirea pe lemne, cu ajutorul unui termosemineu.

Dar, daca tie iti place aceasta casuta, poti sa propui arhitectului modificari astfel incat sa devina casa visurilor tale. Alte modele de case, mici sau mari, gasesti daca rasfoiesti articolele de pe site.

sursa: https://www.dobredomy.pl/

 

Lasa un comentariu