Casele din lemn sunt construite de foarte multa vreme in lume, probabil au fost primele locuinte construite organizat. Daca in trecut se construiau ca si locuinte pentru oameni, mai ales datorita multiplelor avantaje pe care vi le voi expune mai jos, astazi casele din lemn se construiesc ca si locuinte temporare, de vacanta.

Daca iti doresti o locuinta de vacanta din lemn probabil vrei niste idei din care sa te inspiri. De aceea ti-am adus cele mai frumoase modele de case din lemn. Vei vedea modele frumoase de case din lemn construite in stilul rustic si modern.

Inainte sa vezi cateva modele de case rustice din lemn sau case din lemn moderne, iti voi spune cateva avantaje ale acestora. Iata de ce sa construiesti o casa din lemn:

  • Se construiesc rapid. In raport cu timpul alocat constructiei unei case din BCA sau caramida aceste case din limn se construiesc mult mai repede. In cateva luni poti sa te muti in casuta ta din lemn pentru a petrece zile de neuitat alaturi de prieteni si familie
  • Constructia unei case din lemn costa mai putin. Daca ne raportam la pretul materialelor de constructii necesare construirii unei case obisnuite, este sigur ca mai ieftin este sa construiesti o casa din lemn. Firmele de constructii spun ca vei plati, pentru aceeasi suprafata, chiar si cu 30% mai putin pe o casa construita din lemn
  • Mentin temperatura fiind bune izolante. O casa din lemn cu peretii de 20 de cm grosime izoleaza cat una construita din bca sau caramida, izolata cu polistiren sau vata bazaltica.
  • Rezistente la cutremur. Fiind flexibil, lemnul folosit la constructia acestora, le confera elasticitate si rezistenta la cutremur.
  • Se pot construi oricand, oriunde. Cu siguranta un avantaj important este si faptul ca iti poti construi o casa de vacanta din lemn chiar si in zonele mai izolate si in orice anotimp

 

 

 

 

 

Asadar, esti pregatit sa iti construiesti o casa de vacanta din lemn? Daca nu te-am convins sa iti construiesti o casa din lemn poti sa te uiti pe acest proiect de casa mica sau pe acesta. Spor la vizionat proiecte de case pe acest site :* !

Lasa un comentariu