Aceasta casuta este atat de draguta incat nu m-am putut abtine sa nu o aduc aici. Si, ca tot am adus-o, am venit si cu planul cu compartimentarea dar si cu alte imagini din interior si exterior.

Din titlu ti-am spus ca este vorba de o casa de vacanta dar asta nu impiedica pe nimeni sa o foloseasca ca si locuinta definitiva. Are tot ce ii trebuie pentru a gazdui o familie si a-i oferi un trai lipsit de griji. Este mica si cocheta avand suprafata utila de 43 mp. Evident, fiind atat de mica o poti construi pe bucati de teren la care altii nu ar indrazni sa viseze sa construiasca o casa.

Este o casa din lemn si acest lucru se traduce prin grija fata de mediu dar si prin timp de executie mic. Practic, in 30 de zile o poti avea la gata. Iar pretul construirii este foarte avantajos. Vei afla cat costa daca esti atent la acest articol.

Pentru cei care nu sunt amatorii constructiilor din lemn exista varianta construirii din BCA sau blocuri ceramice. Nici aceasta metoda nu este costisitoare, data fiind dimensiunea redusa a acestei case. Iata mai jos cum ar arata astfel construita:

Compartimentare parter. Zona parterului este impartita in doua. In partea dreapta se afla zona de zi, cu bucatarie si living. Iar in partea stanga se afla zona de odihna, cu dormitorul si baia. Si cam asta este compartimentarea acestei case de vacanta. Livingul are 13 mp si bucataria are 6. Fiind open space, livingul si bucataria insumeaza 19 mp.

Dormitorul are putin peste 10 mp iar baia putin peste 4. Per total, compartimentarea este una decenta. Daca te vei inspira din imaginile cu amenajari interioare pe care le-am atasat nu te vei simti constrans aici. Chiar ti se va parea spatioasa aceasta casa mica.

Imagini din interior. Nu este musai sa o amenajezi in acest mod dar proiectantii cam asa au gandit interiorul. Imaginile sunt 3D.

 

 

 

Aceasta a fost casuta. Daca iti place acest proiect de casa mica, indiferent daca o vrei construita din lemn sau zidarie, eu zic sa iei in considerare acest proiect. Contacteaza arhitectul si incepe sa faci documentatia necesara autorizatiei de constructie. In nici doua luni te poti muta.

Daca vrei o oferta personalizata de pret in care sa fie incluse materialele si manopera lasa un comentariu. Costul aproximativ al acestei case ar fi de 15 mii de euro, fara teren si utilitati aduse la poarta. Mai multe modele de case din lemn gasesti aici.

sursa: z500proekty.ru

2 comentarii

  1. Buna ziua . Ma interesează acest proiect!

Lasa un comentariu