Nu este un titlu exagerat, chiar merita din plin cuvinte de lauda acest proiect de casa mica! Poate fi casa definitiva sau o casa de vacanta. Este o casa ieftina, rapid de construit si cu un aspect deosebit. Ramai mai departe aici pentru a afle mai multe detalii, inclusiv pretul la cheie al acestei case.

Acest proiect vine dupa un succes fulminant al acestui proiect de casa mica. De data asta am venit cu o casa si mai mica dar foarte cocheta. Ai o multime de avantaje pentru a implementa acest proiect, cele mai importante fiind: posibilitatea de a o construi pe terenuri mici si inguste, modalitatea diversa de constructie, pretul mic de constructie, aspectul placut.

Suprafata construita la sol este de 54 mp. Suprafata utilizabila este de 40 mp. Amprenta casei este de 6,5 x 8,3 metri. Deschiderea la strada a terenului trebuie sa fie de minim 12 mp.Suprafata acoperisului este de 90 mp.

Compartimentarea este urmatoarea: living + bucatarie 12 mp, garaj 20 mp, baie 4,5 mp, hol 2,5 mp.

Pret estimat. Fiind simpla si usor de construit estimez ca pretul la cheie, adica manopera + materialele de constructii necesare, este undeva intre 19-22 mii de euro. In regie proprie costul este mai mic. Terenul nu este inclus in estimarea de mai sus. Nici costul proiectului de aproximativ 450 euro.

In concluzie pot spune ca aceasta casa este una formidabila pentru cupluri. Poate fi construita din lemn, BCA sau blocuri ceramice. Ca locuinta permananta, as inlocui garajul cu un dormitor spatios, caruia i-as atasa o baie proprie. Ca si casa de vacanta este exact ce si-ar dori oricine. Daca iti place proiectul nu ezita sa o construiesti urmand modelul prezentat.

sursa: pro-arte.pl

Lasa un comentariu