Casele cu mansarda sunt cele mai cautate tipuri de locuinte in zilele de astazi. Asta si din cauza faptului ca sunt foarte practice, mai putin costisitoare fata de cele cu etaj si, nu in ultimul rand, au un aspect care te cucereste. O casa nou sosita in colectia noastra de proiecte de case este si acest model de casa P+M de 130 mp suprafata utila. Daca te intereseaza detalii citeste mai departe.

Avand 4 dormitoare si 3 bai aceasta casa ofera un confort sporit unei familii numeroase fara sa ii faca sa se simta inghesuiti. Compartimentarea ergonomica si ferestrele bine pozitionate fac din aceasta casa o alegere inteligenta pentru cei care cauta un proiect de casa cu mansarda ieftin de construit si care sa gazduiasca o familie numeroasa.

Amprenta la sol de doar 90 mp si inaltimea la coama de 8,25 metri o califica spre a fi construita pe parcele de teren mici. Deschiderea minima la drum ar trebui sa fie de 16 metri iar suprafata minima a terenului ar trebui sa fie de minim 400 mp. Iata o schita cu amplasarea casei pe teren:

Plan parter. Privind schita de mai jos se poate observa un living room foarte spatios cu acces la o terasa exterioara. In imediata vecinatate se afla si o bucatarie frumoasa si spatioasa, ope space. In total, suprafata bucatariei si a livingului este de aproximativ 38 metri patrati.

Dupa ce ai vazut zona de zi, situata in partea stanga a casei, este timpul sa vezi si celelalte incaperi de la parter. Asadar, pe langa livingul de 28,9 mp si bucataria de 9,4 mp mai avem si o baie de 2,9 mp, o debara sub scarile de acces la mansarda de 4,7 mp, camera tehnica de 3,2 mp, un hol de 3,6 mp, un hol central de 7 mp dar si un dormitor de 10,9 mp.  Foarte multe incapari in doar 70,7 mp, nu?

Plan mansarda. Daca parterul a fost interesant sa vezi ce compartimentare inteligenta vei vedea aici. Si totul in 56 de mp. Incep cu dormitorul matrimonial. Acesta are suprafata de 15,3 mp si dispune de o baie proprie de 4,9 mp. Super, nu?

Dar asta nu este tot, tot aici mai gasim inca doua dormitoare. Unul de 12,5 mp si altul de 11 mp. O baie de 6 mp deserveste aceste doua dormitoare.

Daca ti-a palcut ce ai vazut aici te poti inspira in voie. Este gratis! Nu uita ca poti sa distribui acest proiect de casa cu mansarda pentru a ajunge la prietenii tai de pe retelele sociale.

Lasa un comentariu