Casa aceasta este una compacta, spatioasa si bine desenata. Potrivita sa gazduiasca o familie de pana la 6 persoane. Recunoaste, arata senzational! Si e construita cu o amprenta la sol de doar 10,8 pe 8 metri.

Avand o arhitectura moderna, cu camere mari si luminoase, aceasta casa cu mansarda cu 4 dormitoare poate fi casa visurilor tale. Este gata sa te primeasca pe tie si pe familia ta si sa iti ofere un trai lejer si confortabil.

Intr-o suprafata construita de 85 mp ai 137 de mp utili unde te poti desfasura in voie. Alaturi de acest proiect asemanator de casa cu mansarda, tot cu arhitectura moderna, pot spune ca vei fura ochii vecinilor daca vei construi folosind proiectul acesta. Hai sa vedem compartimentarea si sa concluzionezi singur daca se merita sa cumperi proiectul.

Plan parter. Intrarea se face printr-un hol de 3,5 mp( care este notat dressing in plan 🙂 ). Imediat ajungem intrun spatiu vast care serveste ca si camera de zi. 28 de metri patrati sunt gata sa sustina activitatile intregii familii. De aici avem acces si in spatele casei unde ne putem relaxa pe o terasa, in zilele cu soare.

Bucataria open space, pe care o poti inchide, are 13,5 mp. Zona de servit masa este inclusa in acest spatiu. O baie foarte mare, de 9,2 mp deserveste intregul parter.

Plan mansarda. La fel ca si in cazul celorlalte proiecte de case cu mansarda, aici se afla zona de somn a intregii familii. Dormitoarele sunt destul de spatioase si bine iluminate. Evident, cel mai frumos si spatios dormitor este cel matrimonial. Acesta are suprafata de 15,6 metri patrati.

Celelalte dormitoare au 13,5 doua dintre ele, respectiv unul de 10,5 metri patrati. O baie de 4,2 mp deserveste locatarii de la mansarda.

Alte imagini:

In concluzie, casa aceasta cu mansarda chiar te face sa te simti acasa. Este spatioasa si are un aspect modern, care iti incanta privirile. Cele 4 dormitoare, biroul, cele doua bai, sufrageria si bucataria, sunt motive serioase sa iei in calcul acest proiect daca iti doresti o casa cu mansarda.

Daca esti de parere ca nu iti permiti acesta casa cu mansarda si 4 dormitoare, nu te panica. Uite, acest model de casa cu 3 dormitoare, doar cu parter, este mai ieftin de construit, Dar arata la fel de bine si se poate incadra in bugetul tau. Zi frumoasa!

sursa: www.ekonomicke-stavby.cz/ 

Un comentariu

Lasa un comentariu