Daca iti doresti o casa cu mansarda cu aspect modern si compartimentare decenta ramai cu mine sa vezi acest proiect de casa cu mansarda. Am sa iti arat planurile, poze cu fatada si cateva imagini cu amenajarile interioare.

Stilul acesta de constructie este des intalnit in tara noastra. Proiectul este desenat astfel incat sa nu tradeze ca este vorba de casa cu mansarda de marime medie, chiar mai mica decat acesta casa cu mansarda.

Plan parter. Un living room urias cu bucatarie open space si zona de dinning avand suprafata de 38 mp este punctul principal de atractie al parterului. Tot aici gasim un dormitor spatios de aproape 14 mp, deservit de o baie proprie de 4,5 mp. Intregul parter este deservit de un grup sanitar de 2 mp si de o baie de 3,5 mp.

Plan mansarda. Aici se afla inca 3 dormitoare mari si bine iluminate natural. Un dormitor de 15,5 mp, unul de 15 mp si unul de 14 ,5 mp. Toate dormitoarele sunt deservite de un grup sanitar aflat in capatul holului, cu suprafata de 2,34 mp. La fel, dormitoarele aflate la mansarda, sunt deservite de un dressing de 4,5 mp prin care se acceseaza o baie mare de 7 mp.

Amenajari interioare. Arhitectii ne propun si cateva idei de amenajare. Nu trebuie sa le luati in considerare dar privindu-le va veti face o idee asupra designului interior al acestei case.

Concluzie despre acest proiect de casa cu mansarda. Aspectul exterior modern este de nota 9. Daca ar fi avut si balcon ar fi primit nota maxima de la mine. Cele 4 dormitoare mari aduc plus valoare proiectului. Un minus, in opinia mea, il reprezinta faptul ca sunt prea multe bai si bai de serviciu, amplasate in zone nu tocmai comode. La fel, un minus ar fi si lipsa unei bai matrimoniale atasata unui dormitor de la etaj. Dar, per ansamblu, proiectul este reusit.

Daca veti dori sa construiti o casa asemanatoare va recomand sa rugati arhitectul sa va faca mici modificari pentru a va maximiza spatiul si confortul.

sursa: proiectecasemansarda

Lasa un comentariu