Iti prezint o casa mica, parter + mansarda, cu un aspect foarte interesant. Desi este o casa cu mansarda destul de mica aceasta locuinta poate fi locuita de o familie formata din 4-6 persoane.

Pe scurt, proiectul acestei case prezinta o locuinta in suprafata totala de 148 mp si utile de 117 mp. Este format din 4 dormitoare, doua bai si un spatiu de living + bucatarie + dinning foarte generos. Suprafata teraselor este de 20 mp si cea a acoperisului este 160 mp. Ramai cu mine sa vezi planurile si alte detalii. Daca esti atent la articol vei afla si un pret estimativ al acestei case.

Parter. Planul parterului este tipic caselor mici cu mansarda. De notat , daca ne raportam la celelalte proiecte de case cu mansarda de pe site, ar fi ca la parter gasim un dormitor mic de 8 mp. Acest dormitor poate fi transformat intr-un birou dragut atunci cand familia nu este prea numeroasa. O baie cu dus de 3 mp deserveste intregul parter.

Punctul principal al parterului este un living room destul de mare. Acest living room are suprafata de 25 mp dar daca adunam si suprafata zonei de servit masa de 10 mp si suprafata bucatariei de 10 mp am avea 45 mp de spatiu open space. Cam cat un apartament de la bloc 🙂 .

Mansarda. Planul mansardei este exact cum iti imaginai. Aici se afla zona de odihna a intregii familii. 3 dormitoare si o baie formeaza aceasta zona. Doua dormitoare de 12 mp si unul de 11 mp sunt deservite de o baie de 6 mp. Toate dormitoarele au acces la balcon.

Pretul constructiei. Fie ca ti-o doresti la rosu sau la cheie, aceasta casa are un pret estimativ de construire care se refera strict la manopera si la materiale. In acest pret nu intra pretul proiectului sau alte costuri adiacente constructiei unei locuinte. Sursa noastra spune ca ar putea construi aceasta casa la rosu pentru 29 mii euro. La cheie pretul ajunge pana la 40 mii euro.

Amplasament. Iti trebuie o parcela de minim 400 mp.

Mult sau putin tu decizi, eu doar ti-am prezentat proiectul. Compartimentarea este destul de aerisita, nu te simti ingramadit in aceasta casa.

Daca totusi vrei ceva mai soft uite acest proiect de casa cu mansarda. Cat despre aspectul exterior, nu am cuvinte. Are o arhitectura traditionala, geometrica si in acelasi timp moderna. Cu siguranta va atrage privirile vecinilor daca vei opta sa construiesti aceasta casa cu mansarda.

sursa: g500.ro

4 comentarii

    1. Author

      Pretul acestui proiect depinde de varianta dorita. Doar DTAC ajunge la 700 euro.

Lasa un comentariu