Casa aceasta te va cuceri din prima, atat cu aspectul primitor cat si cu pretul redus de construire.

Daca nu ai bani sa iti construiesti o casa cu mansarda mare este bine sa iei in calcul si variante de case mai ieftine. O  solutie este si acest proiect de casa mica cu suprafata utila de 85 metri patrati. E o casa cu mansarda frumoasa si pretul mic de constructie ar trebui sa te motiveze sa o construiesti.

Despre pretul construirii la rosu, la gri si la cheie voi explica mai jos. Daca esti interesat de proiecte de case mici, ramai alaturi de mine pana la final si vei afla si alte informatii utile despre proiectul acesta.

Proiectul de fata este potrivit pentru a asigura confortul unei familii de 3-4 persoane. Cele trei dormitoare nu sunt foarte spatioase dar sunt perfecte pentru a asigura un somn linistit in propria casa proprietarilor.

Aceasta casa mica are o inaltime de 8,3 m si o suprafata a acoperisului de 150 mp. O poti construi cu ziduri din caramida sau din BCA. Un avantaj major, pe langa faptul ca este foarte ieftina, aste acela ca o poti construi pe parcele mici de teren.

Parterul. Parterul este dedicat exclusiv activitatilor de zi cu zi. Astfel, la parter gasim un living de 22 mp, o bucatarie de 9 mp si o camera tehnica de 5 mp. Tot parterul este deservit de o baie mica de serviciu.

Etajul. La etaj se afla un dormitor matrimonial cu o camera de dressing. Acest dormitor si inca doua mai mici sunt deservite de o baie de aproximativ 4 mp.

Din estimarile mele costul cu materialele pana la rosu al acestei case ajunge la 37 mii de euro. La gri se mai adauga 10000 de euro. La cheie, cu finisaje bazice, casa aceasta costa in jur de 54 mii de euro. Pentru o oferta concreta cere detalii la firma de constructii.

Daca iti place, nu ezita sa cumperi acest proiect de casa. Pretul pentru documentatia completa nu depaseste suma de 700 de euro.

Un comentariu

Lasa un comentariu