Aceasta casa mica iti va fi pe plac, indeosebi datorita aspectului interesant, asemanator arhitecturii romanesti.

Practic, o poti construi oriunde si va fi observata si apreciata. Ramai cu mine pentru a descoperi o minunata casa mica cu 3 dormitoare, doua bai, living, dinning si bucatarie, plus un garaj util. Vei afla chiar si o estimare realista a pretului constructiei.

Insa proiectantii o recomanda pe parcele foarte mici de teren, incepand cu 150 mp. Eu o vad bine undeva pe un teren de minim 300 mp. Asta ca sa iti mai ramana loc de gradinarit, loc de cativa pomi fructiferi etc. In fine, ideea e ca o poti construi chiar si in oras.

Compartimentarea interioara este superb gandita. Lasand la o parte faptul ca proiectantii au reusit sa plaseze intr-un spatiu relativ mic 3 dormitoare, dintre care un dormitor matrimonial, cu baie proprie, nu pot sa nu admir zona de living room + dinning + bucatarie. Fiind open space, suprafata adunata a acestora te face sa te simti ca intr-o casa imensa, cam ca aceasta casa frumoasa cu mansarda :* .

Garajul, asa cum este acesta prezentat, nu este unul inchis. Dar, cu mici modificari, acest proiect se poate mula pe dorintele tale. Doar arata-i acest proiect arhitectului tau si spune-i cum ti-ai dori sa arate viitoarea ta casa. Daca iti doresti un proiect de casa care sa contina neaparat un garaj te sfatuiesc sa arunci un ochi si pe acest proiect de casa cu mansarda si garaj!

Iata planul parterului:

Daca ti-a placut casuta asta, nu ezita sa o construiesti.

Pretul estimativ al constructiei. Daca ar fi sa estimez un cost cu constructia, manopera si materiale, presupunand ca ai deja utilitatile la poarte, as spune un 40-45 mii euro. Pret valabil pentru anul 2020. Daca nu ai acesti bani dar ai in schimb putin habar de constructii, poti incerca sa o construiesti in regie proprie si vei reusi sa economisesti cel putin 10 mii de euro.

Poti sa mai vezi si alte proiecte de case mici daca ramai sa rasfoiesti articolele de pe Idei Case!

sursa:pinoyplans.com

Lasa un comentariu