Inca o casa cu mansarda ti-am adus, pe langa celelalte zeci de proiecte de casa cu mansarda de pe site. Are si garaj iar aspectul este de nota 10. Ramai cu mine pentru a afla mai multe detalii.

Avand 4 dormitoare, doua bai, o bucatarie open space, un living spatios si multe alte incaperi pe care te lasa sa le descoperi singur, aceasta casa cu mansarda poate fi exact ce iti trebuie. Si daca mai pui la socoteala si faptul ca are garaj, atunci trebuie sa ii in calcul si acest proiect de casa cu mansarda daca iti doresti sa construiesti o casa.

 

Plan parter. La parter se afla zona in care se intampla activitatile zilnice. Un living room cu zona de dinnig de 27 mp este spatiul perfect pentru a petrece timpul cu familia. Masa se prepara in bucataria de 10 mp, ce are alaturi si o mica camara de 2,5 mp. O camera de 7,5 mp poate fi folosita cu succes ca si spatiu de depozitare. Tot la parter mai gasim o incapere de 11,5 mp ce poate fi utilizata ca si dormitor sau ca birou. Ah, si sa nu uitam de garajul de 16 mp si de camera tehnica de 7 mp.

Plan mansarda. La mansarda se afla 3 dormitoare de marime medie. Doua dintre acestea au iesire pe balcon. Toate dormitoarele sunt deservite de o baie destul de mare, in suprafata de 7,5 mp. Si, o chestie destul de interesanta, pe care o mai regasim si la acest proiect de casa cu mansarda si garaj, este faptul ca deasupra garajului se poate amenaja o camera de 12 mp. Ori ca dessing ori ca o camera de zi, ideea e ca este foarte utila.

Amplasament. Pe terenuri avand suprafata de peste 400 mp se poate construi fara probleme. Daca ai un teren mai mare nu va fi nicio problema, cu atat mai bine pentru aspectul exterior al casei.

Daca iti place casa aceasta iti recomand sa iti faci calculele si sa incepi constructia. Primul pas este sa cauti un arhitect si sa ii arati acest proiect de casa. Optional poti sa adaptezi casa astfel incat sa ti se potriveasca cat mai bine. Daca ai intrebari poti sa lasi un comentariu mai jos.

sursa: doom.pl

5 comentarii

  1. Buna !cat costa Proiect casa cu mansarda si garaj cu suprafata de 132 mp + pret casa in rosu? Multumesc

  2. Buna !cat costa Proiect casa cu mansarda si garaj cu suprafata de 132 mp + pret casa in rosu? Multumesc

  3. Buna !cat costa Proiect casa cu mansarda si garaj cu suprafata de 132 mp + pret casa in rosu? Multumesc

Lasa un comentariu