Acest model de casa are o arhitectura frumoasa si nici compartimentarea interioara nu e de neglijat. Chiar de pare o casa mica, trebuie sa stii ca poate gazdui o familie de 4-5 persoane lejer. In caz de iti cautai un proiect de casa cu mansarda si ti-a atras atentia casa de mai sus, iti propun sa ramai cu mine pentru a afla mai multe detalii.

Proiectul de fata iti prezinta o casa cu arhitectura clasica si destul de simpla, cu acoperisul din tigla, in doua ape, care are suprafata utila, P+M, de 110 mp. La aceasta suprafata se mai adauga si camera tehnica si garajul, adica in jur de 30 mp. Nu te lasa vrajit de aparente, acest proiect prezinta o casa mica cu mansarda. Alta casa similara doar ca putin mai mare este si acest model de casa cu mansarda.

PARTER. Parterul este dominat de un living room de 25,4 mp cu acces pe terasa exterioara. Livingul este separat de zona de gatit si acest lucru poate fi foarte interesant pentru multi care s-au plans de proiectele cu living open space cu bucatarie inclusa. Garajul si camera tehnica au aproape 30 de mp si pot fi accesate direct din interiorul casei. Celelalte incaperi pot fi vazute daca priviti cu atentie planul de mai jos.

MANSARDA. La mansarda este zona de somn a casei. Gasim 3 dormitoare si o baie, in principal. Dormitoarele nu sunt foarte mari dar ofera confortul necesar pentru un trai linistit in aceasta casa cu mansarda. Baia are suprafata de 9 mp si spalatoria 5,8 mp .

In speranta ca acest model de casa ti-a fost pe plac si ca vei folosi acest proiect pentru constructia casei tale, eu pun punct aici acestei prezentari. Daca mai vrei sa vezi proiecte de case, nu neaparat cu mansarda, poti incepe vizualizand casele de mai jos.

sursa: pracownia-projekty.dom.pl/

Un comentariu

Lasa un comentariu