Am pentru tine un frumos proiect de casa cu mansarda numai buna si pentru terenurile inguste. Cu toate ca pe site mai sunt alte cateva zeci de proiecte de case potrivite si pentru terenuri inguste trebuie sa vezi si acest proiect de casa cu mansarda. Pe langa faptul ca arata superb, am zis eu de nota zece, aceasta casa este proiectata pentru a sustine o familie numeroasa, avand o compartimentare ergonomica. Si, avand o forma dreptunghiulara, simpla, acest proiect poate fi construit cu un buget minim pe metrul patrat construit.

Casa aceasta are amprenta la sol construita de 91,57 mp cu o lungime de 12,08 si o latime de 7,58 metri. Suprafata utila de la parter este de 69,8 mp iar cea de la mansarda este de 69,1 mp. Daca vrei sa vezi mai multe detalii despre aceasta mica locuinta P+M te invit sa ramai pe site in continuare.

Desi arata super si are in componenta 4 dormitoare, de zona de living imensa nici nu mai zic (vei vedea mai jos in prezentarea planurilor) aceasta casa cu mansarda are un mic dezavantaj care, pentru unii dintre voi, conteaza foarte mult cand isi aleg proiectul de casa. Da, ati ghicit, nu are garaj. Pe de o poarte este de inteles daca ne raportam la suprafata construita a casei. Asadar, daca tii neaparat ca viitoarea ta casa cu mansarda sa fie dotata cu garaj iti propun sa vezi acest proiect de casa cu mansarda si garaj deoarece s-ar putea sa fie exact ce ai nevoie.

Plan parter. Compartimentarea parterului este fauta in asa fel incat nici nu simti ca ai o casa cu latimea de doar 7,58 metri. Zona de zi este destul de vasta, cu o zona de dinning de 6,4 mp, o bucatarie open space de 8,5 mp + o camara de 1,8 mp, dar si de o camera de zi de 24,9 mp. De mentionat si terasa fabuloasa pe care ai acces din living room.

Tot la parter mai gasim o camera de 9,5 mp ce poate fi utilizata ca si birou sau ca dormitor pentru oaspeti. O baie de 3,7 mp deserveste intregul parter.

Plan mansarda. Piesa cea mai vizibila este dormitorul matrimonial. Acesta este foarte mare, are 18,4 mp suprafata, si are si un dressing de 5,4 mp. In plus, acest dormitor are acces la un balcon. Tot la mansarda mai gasim inca doua dormitoare, unul de 13 mp si altul de 12,9 mp, ambele avand acces la un minibalcon. O baie de 8,2 mp si un grup sanitar de 2,4 mp deservesc intregul palier.

Daca ti-a placut casuta nu ezita sa folosesti aceasta idee transpusa intr-un proiect minunat executat de un arhitect autorizat.

sursa: gservisz.cz

4 comentarii

  1. Buna ziua , sunt interesat de acest proiect .
    Astept sa ma contactati pentru mai mute detalii.


  2. Sant interesat de o mansarda. Daca este posibil va rog sa ma contactati.

Lasa un comentariu