Inca o casa frumoasa a sosit pe site. Proiectul este nou, conceput pentru terenuri in panta si relativ inguste, si se adreseaza familiilor formate din 5-6 persoane. Acest proiect prezinta o casa incapatoare si deloc costisitoare daca ar fi sa ne luam dupa forma simpla, dreptunghilara si acoperisul in doua ape. Daca ar fi sa o comparam ca si cost de executie, aceasta casa se incadreaza mult sub plajele de preturi la mp pe care le-am expus cand am prezentat acest proiect de casa cu mansarda  de construit pe terenuri inguste.

Dar nu pleca nicaieri deoarece si in cazul acestui proiect de casa cu mansarda am obtinut o estimare de cost la cheie. In plus, iti voi dezvalui si costul proiectului complet, gata pentru a incepe constructia casei. Daca ai un teren ingust si nu ti se potriveste nici aceasta casa, ma refer la partea financiara, iti recomand acest proiect de casa pentru terenuri inguste construibila cu 30 mii euro.

Modelul acesta de casa cu mansarda este compus in principal din 4 dormitoare, doua bai, o camera de zi, o bucatarie dar si alte spatii aditionale. Camerele sunt destul de spatioase si iti ofera confortul mult asteptat. Suprafata totala utila a acestei locuinte P+M este de 144 mp impartita in 86 la parter si 58 la mansarda.

Plan PARTER. Intrarea se face printr-un mic antreu de 2,6 mp. Imediat ajungem pe un hol de 4,1 mp. De aici putem intra propriuzis in casa si vom da peste un alt hol de 4,9 mp. De aici putem accesa baia de 3,3 mp, debaraua de 2,1 mp sau putem intra in singurul dormitor de la parter, dormitor ce are suprafata de 14,4 mp. Tocmai acum, daca inaintam, vom ajunge in inima casei, o zona de zi spatioasa si luminoasa. Zona de zi este formata din bucatarie, dinning si living, toate acestea avand impreuna suprafata de 50 de mp. Chiar este o compartimentare pe cinste, unde mai pui si ca din living putem iesi pe o terasa exterioara de 11,3 mp.

Plan MANSARDA. Clasica compartimentare a unei mensrde se aplica si in acest caz. Avem asadar 3 dormitoare si o baie. Baia este foarte spatioasa, avand suprafata de 12,4 mp. Un dormitor are suprafata de 17,1 mp, un altul are 14 mp si ultimul are 12,4 mp. Cela mai mari dintre dormitoare au si acces la balcon exterior. Asadar este spatiu suficient pentru toti locatarii acestei case cu mansarda.

FATADE.

PRET ESTIMATIV DE CONSTRUCTIE. Conform site-ului care prezinta acest model de casa P+M costul la cheie al acestei case ajunge pana la 122 k euro. Pretul proiectului este 1250 euro.

sursa: air-air.sk