Casele frumoase se tot aduna pe IdeiCase.com si imi face placere sa prezint un nou proiect de casa cu mansarda care arata fabulos. Vei ramane uimit de compartimentarea inteligenta si de configurarea camerelor acestei minunate case. Iar aspectul exterior ireprosabil te va convinge sigur sa iti construiesti casa folosind acest proiect de casa.

Daca te gandeai ca iti trebuie un teren mare pentru a putea construi acest model de casa cu mansarda iti mai dau o veste buna: proiectul acesta cu 163 suprafata utila + garaj de 20 mp + CT de 7 mp poate fi implementat pe parcele de teren de minim 450 mp. Daca ai putin sub aceasta suprafata si vrei sa ai o casa asemanatoare iti recomand cu caldura acest proiect de casa cu mansarda!

Compartimentare parter. Ca mai toate casele care se respecta, acest proiect de casa cu mansarda vine cu un garaj proiectat la parter. Suprafata garajului este de 20 metri patrati. Din garaj se intra in camera tehnica care are suprafata de 7 mp. Este un plus al proiectului faptul ca poti intra in garaj din interiorul casei, traversand camera tehnica.

Intrarea principala in casa se face prin intermediul unui hol de 3 mp. Inaintand ajungem in alt hol de 6 mp. De aici putem accesa orice camera deoarece suntem in centrul casei. In partea stanga se afla camera de zi. Aceasta are o suprafata de 33 mp si arata superb, mai ales datorita luminii naturale din abundenta venita de la ferestrele mari si de la usile din sticla. Din living se poate iesi pe o frumoasa terasa exterioara. Tot din living se poate intra in bucatarie. Bucataria are suprafata de 12 mp si este sustinuta si de o camara de 2 mp.

In partea dreapta a planului se afla situat un birou de 10 mp. Langa birou este grupul sanitar dotat si cu dus. Asadar, compartimentarea acestei case cu mansarda este foarte interesanta si nici ca te simti constrans in cei 70 de mp utili.

Plan mansarda. Planul mansardei ne dezvaluie un interior spatios, in ciuda aspectului exterior. Camerele sunt mari, peste media camerelor proiectelor de case asemanatoare de pe site. Principala camera este dormitorul matrimonial. Acesta are suprafata de 20 mp si dispune de baie proprie de 11 mp dar si de un dressing de 11 mp. In plus, acest dormitor fabulos are iesire la un balcon superb.

La mansarda mai gasim un dormitor de 15 mp ce dispune de un dressing de 9 mp. Si acest dormitor dispune de un cochet balcon propriu. Celalalt dormitor are suprafata de 16 mp si are iesire si acesta la balcon. O baie de 11 mp deserveste aceste doua dormitoare.

Asadar, chiar este deosebit acest proiect de casa, se poate vedea din compartimentarea generoasa a mansardei. Nu se intampla des sa gasim modele de case cu mansarda de dimensiuni asemanatoare care sa fie prevazute cu camere atat de spatioase. Iar balcoanele alocate fiecarui dormitor fac diferenta intre un proiect de casa mediocru si unul foarte bun, cum este acest proiect de casa cu mansarda si garaj.

Casa vazuta din toate cele 4 laturi:

Eu sper ca ti-am luminat ziua cu acest proiect frumos. Daca te-ai indragostit de aspectul exterior cochet dar si de compartimentarea generoasa, orientata in sporirea confortului viitorilor locatari, eu iti propun sa incepi constructia casei folosind acest proiect de casa cu mansarda.

sursa: archon.pl

Lasa un comentariu