Este momentul sa te asezi confortabil si sa savurezi aceasta casa cu mansarda si garaj in suprafata de 122 mp. Aspectul exterior ireprosabil si compartimentarea perfecta, orientata pentru confortul locatarilor, fac ca acest model de casa sa fie unul dintre cele mai bune proiecte de case cu mansarda de pe site.

Daca te gandeai ca iti voi prezenta inca un proiect de casa mica cu mansarda, cum e acest model de casa, sa stii ca nu e asa. De data asta am venit cu o casa speciala, cu camere mari, spatioase si luminoase. Acest model de casa este potrivit sa gazduiasca o familie de pana la 5 persoane. Si voi incerca sa te conving ca merita sa construiesti aceasta casa. Dar inainte sa iti arat mai multe detalii despre acest proiect.

Plan parter casa cu mansarda si garaj. Intrarea se face printr-o mica terasa si apoi dam de un hol de 4,5 mp. De aici putem merge in garajul de 20 de mp, in stanga, sau putem inainta si vom ajunge intr-un alt hol, de 8 mp, de unde putem accesa intreaga locuinta. Baia se afla in stanga si are 3,2 mp. Vizavi de baie este bucataria. Acesta este destul de spatioasa, are 8,4 mp. Langa bucatarie mai gasim o camera proiectata initial pentru a servi drept birou. Dar oricand poate fi transformata intr-un dormitor pentru oaspeti.

Inaintand, de pe holul principal ajungem intr-un superb si spatios living room. Acesta este punctul principal de atractie si are acces si la o terasa din spatele casei. Tot in incinta aceasta se afla si zona de dinning. Impreuna, living + dinning, avem suprafata de aproape 30 de mp. Cam cat o garsoniera, nu !

 

Plan mansarda. La cat de bine arata la exterior si la cat de bine compartimentat a fost parterul, cred ca te astepti ca la mansarda sa fie totul impecabil proiectat si asezat. Si asa este. Zona de odihna a intregii familii se afla la mansarda acestei case cu mansarda si garaj. Accesul se face pe scari si imediat cum ajungem sus putem vedea 4 usi. Oare unde duc acestea?

Incepem cu baia. Aceasta este foarte mare, are 9,2 mp. Nu cred ca sunt multe proiecte de casa cu mansarda, postate aici, care se pot lauda cu o baie asa spatioasa. Poate aceasta casa cu mansarda si garaj sa fie asemanatoare la compartimentare. Dormitorul matrimonial are suprafata de 16,5 mp si este atractia casei datorita marimii si amplasarii privilegiate. Dar ci celelalte doua dormitoare sunt destul de frumoase. Au cate 13,6 mp fiecare si au iesite la un balcon fabulos.

La mansarda , pe langa incaperile pe care ti le-am prezentyat mai sus mai exista un spatiu, destul de util, care poate fi folosit in mai multe scopuri. Este vorba de podul garajului pe care ilĀ  poti transforma cjiar intr-o camera de locuit.

In concluzie, casa aceasta cu mansarda si garaj este de departe un proiect frumos de locuinta ce merita luata in calcul daca vrei sa iti construiesti o casa a ta.

Nu pot estima costurile construirii la rosu sau la cheie dar pot sa iti pot spune cam cat costa proiectul conform siteului arhitectului de unde m-am inspirat. Aproape 1000 de euro ar fi costul DTAC + PT. sursa: dobredomy.pl/