Modelul de casa de astazi este potrivit unei familii formate din 4-6 persoane. Arata bine, este frumoasa si se potriveste arhitecturii romanesti. Daca ti-am starnit curiozitatea te invit sa ramai alaturi de mine pentru a afla mai multe detalii despre aceasta casa cu mansarda.

Are aspectul de nota zeci si o functionalitate perfecta, cu camere mari, bine iluminate natural si stategic orientate catre linistea locatarilor. Este construita pe o amprenta la sol de 13 cu 12 metri si are suprafata utila de 148 mp + 23 mp garajul + 15 mp podul garajului. Referitor la pod, aici se poate amenaja o frumoasa zona de joaca pentru copii!

Si chiar de ti se va parea ciudat, sa stii ca aceasta casa cu mansarda si garaj poate fi construita pe parcele de teren mici, incepand cu 400 de mp. Dar, dupa cum probabil te-ai obisnuit deja, eu te sfatuiesc sa o construiesti pe o suprafata de teren mai mare, pentru a-i pune in valoare aspectul exterior ireprosabil.

Plan parter. Principala zona de atractie a parterului acestei case cu mansarda este, fara dar si poate, zona de living + dinning + bucatarie. Impreuna, toata aceasta suprafata open space are 43 mp. Fabulos, nu!

Intrarea in casa se fac prin intermediul unui hol de 3,7 mp. Apoi intram pe un alt hol de 12 mp de unde putem accesa intreaga locuinta. Imediat, in partea stanga, gasim o camera ce poate functiona ca si dormitor sau ca birou. In partea dreapta se afla baia si un hol care duce catre garaj.


Plan mansarda. Piesa de rezistenta este dormitorul matrimonial. Acesta are suprafata de 17,7 mp si mai are atasat si un dessing de 4,3 mp. Un alt dormitor, de 17,6 mp concureaza cu acest dormitor matrimonial. Si, in fine, un al treile dormitor, mai mic, in suprafata 13,3 mp, completeaza tabloul mansardei. O baie destul de mare, cu suprafata de 10,2 mp, deserveste intregul palier.

Observatie! Dupa cum ti-am spus si la inceputul prezentarii acestei case cu mansarda, deasupra garajului se afla un spatiu care poate fi transformat intr-o camera. Acesta poate fi accesat urcand scarile de acces catre mansarda.

Privire in sectiune. Priveste mai multe detalii despre cotele acestei case cu mansarda.

Amplasare pe teren. Dupa cum am spus, o poti amplasa pe parcele de teren mici. Dar tot mai bine i-ar sta construita pe un teren intins, inconjurata de pomi si flori!

In concluzie, eu zic ca se merita sa cumperi acest proiect si sa incepi constructia acestei case cu mansarda si garaj. Proiectul este bine gandit, orientat spre a iti facilitat viata de zi cu zi in aceasta casa.

sursa: dobredomy.pl