Iti doresti o casa, nici prea mica si nici prea mare, o casa care sa te reprezinte si sa iti ofere tot confortul necesar? Iti propun aceasta casa cu mansarda ce dispune si de un garaj dublu. Daca vei urmari cu atentie scurta prezentare a proiectului o sa iti dai seama ca modelul acesta este chiar pe placul tau.

Proiectul de astazi este perfect pentru o familie formata din 4-5 persoane. Nici nu iti trebuie o parcela prea mare de teren, o poti construi chiar si pe 450 metri patrati. Evident, o suprafata de teren mai mare o va pune si mai bine in valoare. Ai grija la deschiderea la drum, casa aceasta nu poate fi construita pe terenuri inguste. In schitele de mai jos vei vedea cat trebuie sa ai latimea minima. Daca vrei sa vezi o casa frumoasa si construibila pe terenuri mici si inguste iti recomand acest proiect de casa cu mansarda.

 

Privire in sectiune si amplasarea pe teren.

Plan parter. Punctul de atractie al parterului este livingul spatios si bine iluminat natural. Impreuna cu zona de servit masa si bucataria open space aceasta zona are o suprafata generoasa , de aproape 50 de metri patrati.  Zona de living room este in directa legatura cu o terasa exterioara fabuloasa.

Un plus al compartimentarii acestui parter este clar accesul direct din casa in garajul dublu. Si, ca sa fie planul de de casa perfect, iata ca la parter mai gasim si o camera de 10 mp ce poate servi ca birou sau camera de oaspeti.

 

Plan mansarda. Zona de odihna se afla aici. Trei dormitoare, o baie si un dressing se gasesc aici. De mentionat ca deasupra garajului se afla o mansarda generoasa ce poate fi transformata in spatiu locuibil. Avantajul este ca aceasta este accesibila direct de pe scarile de acces.

Daca ti-a placut aceasta casa nu uita sa o distribui pe retelele de socializare. Alte proiecte de case, majoritatea modele exclusive in tara noastra vei gasi cautand pe site.

sursa: dom.pl

 

Lasa un comentariu