Propunerea de astazi este o casa simpla, cu acoperis in doua ape si construita pe un singur nivel. Are suprafata totala de 120 de metri patrati, aici fiind inclus si garajul. Bugetul alocat acestei case este foarte avantajos si poate fi micsorat si mai mult daca optezi pentru constructia in regie proprie. Ramai pe site pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect de casa doar cu parter si garaj.

Pentru o familie de 4-5 persoane acest proiect este numai bun, avand in componenta 3 dormitoare. Si nici nu iti trebuie o suprafata foarte mare de teren pe care s-o construiesti, un 400 mp este suficent pentru a iti ridica casuta visurilor tale.

Plan parter. Dupa cum erai obisnuit, parterul acestei case este impartit virtual in doua: zona de zi si zona de odihna. In partea stanga este zona de zi formata dintr-un living room spatios si o bucatarie open space care, impreuna, au aproape 40 mp. Din zona de zi se poate iesi pe o terasa exterioara foarte utila in zilele frumoase.

Zona de odihna este formata din 3 dormitoare micute dar primitoare. O baie deserveste intreaga locuinta. Iar in continuarea zonei de noapte se afla garajul. Acesta are intrare direct din casa. Tot din garaj se poate ajunge la camera tehnica.

 

Amplasarea pe teren si privire in sectiune.

Estimare cost constructie. Fiind un proiect de casa relativ simplu vei avea urmatoarele costuri: materialele de constructii necesare 830 e/mp si manopera la cheie 310 e/mp. Vrei sa iesi mai ieftin? Pune bratul la munca si construieste-o in regie proprie. Chiar nu este o casa greu de construit. La aceste costuri se adauga cel cu proiectul, actele si avizele necesare unei case dar si cu terenul.

Aceasta a fost casa. Mai sunt pe site si alte case ieftin de construit, unele mult mai frumoase decat aceasta casa doar cu parter. Cauta si vei gasi.

5 comentarii

  1. Buna ziua.MA INTERESEAZA PROIECTUL ACESTEI CASE. CUM PUTEM LUA LEGATURA

  2. Buna ziua,am o casa de lemn de 110 m patrati, din 1970 si am nevoie de un specialist sa vada daca se pot face modificari si sa o modernizam.
    va rog sa ma contactati,va multumesc.

Lasa un comentariu