Casa aceasta ar putea fi chiar modelul pe care il cautai de atata vreme. Arata superb la exterior iar compartimentarea interioara este una generoasa. Daca vrei mai multe detalii despre acest proiect de casa in stil mediteranean, te poftesc sa ramai 3 minute focusat pe acest articol.

In total sunt 105,5 metri patrati de suprafata utila la care se adauga suprafata garajului si a baii de serviciu amplasate in incinta acestuia. Asdara este chiar spatioasa aceasta casa. Numai buna pentru o familie formata din 4-5 persoane.

Plan parter. Compartimentarea parterului este gandita sa ofere confort si intimitate tuturor membrilor casei. Astfel, aceasta casa are in componenta 3 dormitoare, doua bai, o bucatarie, o zona de servit masa, o camera de zi dar si un garaj cu grup sanitar propriu.

Zona de zi este fabuloasa si este formata din living room si din zona de dinning. Impreuna, aceste doua zone au 39 metri patrati suprafata.

Vedeta casei este dormitorul matrimonial de 21,5 mp ce dispune si de o baie proprie. Nici celelalte doua dormitoare nu sunt de lepadat, acestea au cate 13,5 mp fiecare.

Iata si alte imagini cu aceasta frumoasa casuta.

Ce zici, iti place modelul acesta de casa? Ce crezi ca ii mai lipseste pentru a indeplini conditiile casei tale mult visate?

Lasa un comentariu