Casele cu demisol sunt alegerea perfecta pentru cei care au terenuri relativ mici si nu vor sa ocupe intreaga suprafata cu constructia casei. Indiferent daca terenul este in panta sau este perfect plan o casa cu demisol are avantajul de a se integra bine in peisaj, pe langa avantajul de a fi mai spatioasa. Casa de astazi este foarte aspectuasa si dispune de foarte multe incaperi ce pot oferi un trai linistit unei familii de 4-5 membri.

Daca ai urmarit proiectele de case cu demisol postate pana acum probabil ca observi o oarecare asemanare cu acest proiect de casa D + P + M. Doar ca aceasta casa este mai spatioasa si exteriorul este mult mai frumos desenat.

Plan demisol. La demisol gasim doua incaperi de 13,9 respectiv 16,4 mp. Totodata, tot aici vom gasi inca doua camere foarte spatioase ce pot servi ca magazie respectiv CT. In total, daca luam in calcul si suprafata holului de la demisol, avem
82 mp utili.

Plan parter. Parterul este generos si orientat spre a satisface dorinta de petrecere a activitatilor zilnice a tuturor membrilor familiei. Aproximativ 20 de metri patrati are camera de zi la care se adauga suprafata bucatariei open space de 10, 7 mp. Un mic dormitor de 11,2 mp se afla la parter si alaturi este o baie de 4,4 mp. Garajul are suprafata de 18,5 mp si poate fi accesat din casa.

Plan mansarda. La mansarda se afla amplasata zona de somn a intregii case. Sunt 3 dormitoare foarte spatioase, un birou si o baie. Toate dormitoarele au acces la balcon.

Privire in sectiune. Iti poti face o idee despre cum arata casa si privind schita de mai jos.

Sper ca ti-a fost pe plac aceasta casa cu demisol. Daca nu esti inca hotarat aspupra proiectului de casa potrivit iti recomand sa mai rasfoiesti printre modelele de case de mai jos.

sursa: archeton.pl

Lasa un comentariu