Proiecte de case incapatoare mai am pe site, chiar foarte multe modele de case frumoase. Dar, sa fie si frumoase si incapatoare, si pe deasupra sa poata fi construite pe parcele de  teren mici, mai rar vei gasi astfel de modele de case.

Din fericire aceasta casa indeplineste toate conditiile si cred ca merita sa ii oferi atentia ta pret de doua minute. Am pentru tine planurile traduse, o multime de poze reale cu aceasta casa, precum si alte informatii utile. S-ar putea ca aceasta sa fie casa visurilor tale pe care o cautai de atata vreme.

Plan parter. Compartimentarea este super, poti vedea asta si singur privind planul de mai jos. Intrarea se face prin intermediul unui mic hol de 4,9 mp. De aici putem accesa garajul dublu de 31,9 mp si camera tehnica de 9,9 mp sau putem intra in locuinta. Imediat in partea dreapta se afla bucataria de 16,8 mp. In aceasta suprafata este inclusa si zona de dinning, fabulos amplasata intr-o zona bine iluminata natural, de unde privelistea exterioara poate fi sorbita din priviri in timp ce se serveste masa. De aici se poate iesi si pe o mica terasa neacoperita.

In continuarea bucatariei se afla o camera de zi impresionanta. Aceasta are suprafata de 25,9 mp si alaturi de un hol de 6,5 mp creeaza un spatiu de zi foarte vast, perfect pentru petrecerea timpului liber. Dar asta nu este tot deoarece tot la parter mai gasim o camera de 9,1 mp ce poate servi ca si birou, camera de oaspeti sau chiar un dormitor mai mic. O baie de 3,5 mp deserveste intregul palier.

 

Plan mansarda. Situatia este la fel ca la parter, si aici suntem surprinsi de compartimentarea generoasa si ergonomica. Avem nu mai putin de 4 camere gata sa isi primeasca ocupantii pentru o odihna binemeritata. Iese in evidenta un dormitor matrimonial de 23 mp cu baie proprie si dressing. Un alt dormitor de 15,3 mp nu este nici acesta de lepadat. Chiar si dormitorul cel mai mic de 13,9 mp este suficient pentru o persoana sau doi copii. Iar cea mai mici camera de 8,4 mp poate servi oricand ca dormitor suplimentar pentru oaspeti sau poate fi transformat intr-un birou. Toate aceste camere superbe impart sau au iesire la un balcon de vis.

Privire in sectiune. Asa arata casa vazuta in sectiune.

Alte imagini cu casa.

 

 

Per ansamblu acest proiect de casa este unul fabulos, perfect si concureaza in top 10 proiecte de case de pe site. Modelul de casa pe care tocmai l-ai vazut are suprafata utila totala de 147 mp. Adica 66,7 mp parterul (+ suprafata garajului si a camerei tehnice)si 80,3 mp mansarda.

Amprenta construita la sol este de 140 mp si inaltimea la coama a casei este de 8,4 metri. Se preteaza a fi construita pe suprafete de teren ce depasesc 800 mp cu o deschidere la drum de 24 ml. O familie de 6 persoane poate locui lejer aici.

sursa: archeton.pl

Un comentariu

Lasa un comentariu